Vicces buszozós/bkv-s sztorik?
Figyelt kérdés
2014. nov. 18. 14:58
1/7 anonim válasza:
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy kicsi kék BKV busz. Ez a kis buszocska mindig is álmodott, hogy egy napon ő lesz a távolsági járat. De nem lett. Vége.
2/7 anonim válasza:
A kicsi kék busz nagyon szerette a folyókat, ezért komp is akart lenni, de nem komplett.
3/7 anonim válasza:
Volt egy ilyen, otthon hagytam a bérletem, az ellenőr meg egy csaj volt, és amíg kerestem a bérletem úgy bámult és nevetett rajtam.
4/7 anonim válasza:
Felszálltam a trolira, mutatom a driver-nek a bérletemet. Azt mondja ez nem jó. Mondom neki de ez még jó. Ő mondja hogy ez bizony nem. Én meg mondom de ez még biztos jó. Aztán én meguntam ezt a tartalmas érvelésekkel tarkított vitát, és egyszerűen csak leültem. Olyan helyre sikerült, ahol láttam a vezetőt a visszapillantó tükörben. Egy kicsit nézett miután leültem, aztán pár másodperc múlva elindult. Leszálltam, mondom csak megnézem már a bérletemet, hogy mi baja lehetett, és tényleg nem volt már jó (rosszul emlékeztem, hogy meddig jó, mert féléves bérlet volt).
5/7 A kérdező kommentje:
:DD
viccesek vagytok.
jöhet még!!:)
2014. nov. 19. 16:19
6/7 anonim válasza:
Egyik ismerősöm szaladt a busz után, de nem vette észre, hogy előtte van a buszmegálló, mert az átlátszó műanyagból volt, és ahogy futott felkenődött rá, a busz nem várta meg, de a rajta lévő emberek végignézték. :p
7/7 A kérdező kommentje:
szegéény..:DD
2014. nov. 19. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!