Ha mindegyik rasszt egyformán utálom, akkor rasszista vagyok?
Figyelt kérdés
Szerintem nem. Inkább politikailag korrekt utálkozó. Viszont szakvéleményeket várok.#pingvin #rassz #antilop #rasszízmus #nemafrohanemrofra #háudujudú #míningoflájf #áncáponötájm #tervazéjmenkóld #pityke
2014. nov. 17. 18:41
11/18 anonim válasza:
Rájöttem, hogy esetleg reptoid vagy ;)
12/18 anonim válasza:
hogyha magadat nem utálod akkor inkább egoista vagy mint rasszista kivélve ha tényleg reptoid vagy
bár ha a reptoidokat is utálod akkor szerintem csak egy dalek lehetsz
13/18 anonim válasza:
Nem szeretnék offolni, de azért megtudhatnám, hogy mi köze a pingvinnek és az antilopnak ehhez a kérdéshez?
14/18 anonim válasza:
Nem szeretnék offolni, de mégis megtudhatnám, hogy mi köze a pingvinnek és az antilopnak ehhez a kérdéshez?
16/18 anonim válasza:
Mik ezek a kulcsszavak? Pingvin? Antilop? Míningoflájf? Pityke? Áncápönatájm? Nemafrohanemrofra?! WTF???
17/18 A kérdező kommentje:
Wow, azóta meglett a válasz a kulcsszavaimra?
2020. febr. 6. 22:19
18/18 mercenary555 válasza:
Tudom mi az a dalek, de mi az a reptoid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!