Itt rájöttem hogy a körnek nincs vége. És rájöttem hogy semminek sincs vége. Ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Köszönöm
Előre is
2014. nov. 12. 08:20
1/15 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy jópofa a világot a filozófia eszmefuttatásaival vizsgálgatni, csak éppen totálisan semmi értelme, és, mint a körnek, ezeknek az eszmefuttatásoknak sincs vége, se értelme.
2/15 A kérdező kommentje:
Akkor semminek sincs vége?
2014. nov. 12. 08:35
3/15 anonim válasza:
Olyan témát akarsz levezetni egy forrásból, aminek semmi köze a boncolt állásponthoz.
Ennyi erővel:
A tenger kék, az élőlények a tengerből származnak, tehát csak a kék szemű emberek származnak a Földről, mindenki más igazából földönkívüli.
Sőt, az én példámban legalább valami közös pont van, de ettől még marhaság...
4/15 anonim válasza:
" s rájöttem hogy semminek sincs vége."
Rossz!
A sétabotnak két vége van, sőt, ha eltörög, öt vége lesz!
5/15 A kérdező kommentje:
És akkor nincs eleje? Vagy akkor mutasd meg hol van
2014. nov. 12. 09:50
6/15 anonim válasza:
A körnek valóban nincs vége, de ugyanez igaz például a négyzetre is. Ráadásul -bár nem ítélkezem- a kör ferde hajlamú. Szóval maradj a négyszögeknél, bennük bízhatsz.
7/15 Spilerke válasza:
"Ès rájöttem hogy semminek sincs vége. "
Ha a körnek nem is, de az életednek van eleje és vége is.
8/15 A kérdező kommentje:
Akkor mutasd meg légyszives
2014. nov. 12. 12:48
9/15 anonim válasza:
Egyszer mindennek vége van. Főleg a türelmemnek.
10/15 Spilerke válasza:
#8 Az életedet én mutassam meg? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!