Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Lila tehén? Létezik?

Lila tehén? Létezik?

Figyelt kérdés
Eggyik lány a suliban elővett egy tábla Milka csokit és elkezdte mondani, hogy az igazi Milka csokit Lila tehénből fejik és az Alpokban vannak lila tehenek. Ezt nem poénból mondta. Én egyből azt gondoltam, hogy "ez tényleg ennyire suta?" De mivel mindenki meglepődött rajta és el is hitte, ezért elgondolkodtam, hogy tényleg vannak-e. Vannak? És ha vannak, akkor tényleg Lila tehénből csinálják a Milkát? Falusi vagyok és életemben nem láttam még lila tehenet.

#csokoládé #Milka #tehén #lila tehén #gyapjasjuhászebkutyagalam
2014. nov. 5. 15:25
1 2
 11/20 Jófej:D ***** válasza:
88%

Van, te még sosem láttál milka reklámot? Az lehetséges hogy egy képet meg lehet hamisítani, de egy egész videót?

Hát azt már nem!

2014. nov. 5. 19:28
 12/20 A kérdező kommentje:

Jól elszórakoztunk.:D

Mennek a Zöld kezek.:)

2014. nov. 5. 19:58
 13/20 anonim ***** válasza:
89%

A fehér tehén adja a tejet.

A tarka a tejes kávét.

A fekete adja a fekete kávét.

A lila pedig a csokit mixeli.

2014. nov. 6. 01:51
 14/20 A kérdező kommentje:
:D
2014. nov. 6. 06:40
 15/20 anonim ***** válasza:
88%
Vannak. Azok a tehenek azok, amik leestek a lépcsőn.
2014. nov. 6. 15:32
 16/20 Akoca26 ***** válasza:
72%
A Medve sajt meg a medvetejből készül.
2014. nov. 10. 20:03
 17/20 anonim válasza:

Figyelj... Lila tehenet lehet magyar országra is teleportálni... Csak nádi hegedű egy kis kolompszó, és milka csokiból készített tehén alakú szobor kell... És ekkor jön a varázsszó, persze a nádi hegedű és a kolompszó alatt fejen állva a a csokik előtt... Nádi kolomp hegedű szó, a lila tehén ide teleportálódjék MOST,, És tessék... fordulj meg ott a tehén.... Ne itt a keksz

Most komolyan a barátnőd vagy szőke vagy totál hülye és az agyára ment a csoki... Lila tehén akkor van ha lilára festik.... Ez nem egyértelmű... A medvesajtos reklámban meg azért van medve mert Erdélyben a medve nem bocsokat szül hanem sajtot... Hallod a barátnődnek jár a keksz....

2015. júl. 29. 01:34
 18/20 anonim válasza:
Befestik lilára a foltjait... Lol ez télleg hülyeség
2015. aug. 26. 10:53
 19/20 anonim válasza:
Képzeld én az Alpokban élek,van egy tanyám,ahol hegyi kecskéket,szamarakat és lila teheneket tenyésztek!
2018. ápr. 10. 23:10
 20/20 Tomimester2 válasza:
A lila tehenek léteznek! Városban lehet őket megtalálni és házban vannak. Nem kapnak elég napfényt ezét lesznek lilák.
2020. jún. 12. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!