A nagymamám beleesett a kandallóba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
csak egy 5 percre hagytam egyedül a szobába...és megtörtént a baj.a kedvenc hintaszékével,bedőlt a kandallónkba.segítsetek hogy többé ez ne történhessen meg!köszi2010. jan. 24. 23:14
31/38 anonim válasza:
Isten őrizz, hogy ez valóban megtörténjen!
De azért nevettem rajta egyet :)
32/38 anonim válasza:
00:25-ös,eszméletlen vagy!Majd bepisiltem a röhögéstől!!!!De azért remélem a nagyi jól van!
33/38 anonim válasza:
semmmit... lökd vissza és meg van oldva a hamvasztás is. De ha van még hely akkor küldöm az anyósomat is.
34/38 anonim válasza:
jajjj...basszus..hát az utolsó válasz az 'buta volt,de némelyiken nagyon jókat röhögtem..
35/38 anonim válasza:
Elöször is csináltasatok nekei vég rendeletet utána beleeshetXDD
36/38 anonim válasza:
:D:D:D:D
ááá köszi srácok röhögtem egy jót :D
37/38 anonim válasza:
Így bírja a nagyi?Hogy még kan-dallóba dőlöget?Hintaszékes póz? OHHH
38/38 anonim válasza:
nana ne hazudj hogy beleesett :D tudjuk ám hogy te voltál... talán sok a pénze hmm?:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!