Most akkor ez hogy van?
1973-ban összejöttem a volt feleségemmel akitől született egy fiam. A fiam elvett egy családos nőt akinek volt egy gyereke. 1990-ben elváltam a feleségemtől rá egy évre összeházasodtam a fiam feleségének a lányával. Igy én lettem a fiam veje és a feleségem nagyapja. Rá 3 évre megszületett a lányunk Emőke. Igy a lányom lett a dédunokám. A fiam pedig a lányom nagyapja.Most a fiam elvált a feleségétől és elvett egy asszonyt aki mellesleg a volt feleségemnek a mostoha testvére.
ha meghalok ki örökli a vagyonom?
ez a tortenet, mar jo per eve bolyong a neten... volt aki, meg nem ismerte?!
mellesleg a lanyod, es a fiad orokli, mivel ok a verszerinti egyenesagi leszarmazottaid.
De nem lettel a feleseged nagyapja sem, mivel nem a fiad verszerinti gyermeke, a leirtakbol az sem kovetkezik, hogy a gyamjava valt volna, tehat nem lehetsz a nagyapja.
A tobbinek sincs semmi koze hozza, annak sem, hogy kit vett el a fiad.
De szep tortenet, sok felesleges adattal, ami eltereli a figyelmet az adott kerdesrol(:
grat annak, aki kitalalta(:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!