Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi a lényege ennek a viccnek?

Mi a lényege ennek a viccnek?

Figyelt kérdés

A négernek, a székelynek és a románnak egyszerre születik gyereke. Mindhárman várnak a szülőszoba ajtaja előtt, hogy végre megláthassák a gyereküket. Egyszer csak kilép a szobából a nővérke:

- Uraim, gratulálok, mindhármuk gyereke egészséges. Csak egy baj van, összekevertük őket. Kérem fáradjanak be, és válasszák ki a sajátjukat. Erre a székely egyből berohan, és felkapja a néger gyerekét. Mire az:

- Székely! Nem látod, hogy az az én gyerekem? Teljesen olyan mint én, a bőre színén is látszik. Mire a székely:

- Lehet hogy a tied, de amíg ki nem derül melyik a románé, addig ez nálam marad!!!

2014. okt. 9. 21:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Valami rasszista vicc..
2014. okt. 9. 21:36
 2/9 anonim ***** válasza:
A székelyek utálják a románokat ( és fordítva is igaz), szóvbal inkább néger gyereket akar, mint románt. elég gagyi vicc....
2014. okt. 9. 21:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Ahol én voltam kint ott magyar román probléma a közéletben egyáltalán nem volt.
2014. okt. 9. 21:56
 4/9 anonim válasza:
miert te hol voltal
2014. okt. 9. 22:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem emlékszem a nevére, egy magyar lakta környéken egy új város föleg románokkal. Romák is boldogabbak voltak mint itt. Piacon mikor magyarul próbáltam szót érteni senkitől egy szikrányi megvetést sem tapasztaltam. Kellemes volt a légkör szinte kedvem támadt ott maradni.
2014. okt. 9. 22:17
 6/9 anonim válasza:
hat a romak boldogok a piacon,foleg ha kiszurjak hogy nem tudsz romanul,mert igy becsaphatnak
2014. okt. 9. 22:20
 7/9 anonim válasza:
a megyere se emlekszel?kovaszna,harghita ,esetleg maros?tobbsegeben itt elnek magyarok.vagy Brasso de azt nem nagyon hiszem,
2014. okt. 9. 22:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Oradea azthiszem. Helyi magyart is ismertem.
2014. okt. 10. 07:37
 9/9 A kérdező kommentje:

2.

én is erre gondoltam, de ez számomra nem üti meg a vicc kategóriát, pedig ahol olvastam ott szépen felpontozták.

2014. okt. 10. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!