Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogy telik a napotok? Mit...

Hogy telik a napotok? Mit csináltok ma?

Figyelt kérdés

Nekem kiválóan telik eddig; korán felébredtem, levittem kutyákat, 1,5 órám marad reggelizni, ami megvolt fél óra alatt és még munkához való indulásig 1 kerek órám van. :) Sőt, több mint egy óra.

Emellett szépen öltöztem fel és volt itthon reggeli, nem kellett külön boltba menni.

Gondoltam, megkérdezem, Nektek hogy telik a nap, mi jókat terveztetek be mára?

Sok puszi mindenkinek és járjátok napjaitok ösvényét fénylő csillagokkal az égen.

2014. szept. 30. 08:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Hű de pozitív vagy ma... Mindjárt jön pár morcosabb komment :D

Korán keltem én is, de szinte azonnal indultam munkába. Útközben vettem két péksütit, amit jóízűen elmajszoltam egy nagyon gáz kávé mellett a számítógép előtt.

Kora délutánig dolgozok, utána anyukámmal megyünk shoppingolni. Este talán még egy kis munka, esetleg el is mosogatok. De mindenképpen szeretnék hajat mosni és borotválkozni.

2014. szept. 30. 08:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Felébredtem és rájöttem hogy szeretlek téged. Érzés formájában jött, hogy örülök, hogy veled lehetek, hogy ismerhetlek.
2014. szept. 30. 08:26
 3/8 A kérdező kommentje:
jaaaaj, ez nagyon hízelgő! Nagyon kedves szavak, köszönöm Neked, szebbé teszed a napjaimat és értelmet adsz minden percnek az életemben <3
2014. szept. 30. 08:57
 4/8 szántóvető ***** válasza:
ebből chatházasság lesz.kérem csókolják meg a monitort..Most!
2014. szept. 30. 10:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Cupp
2014. szept. 30. 11:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Tegnap egész nap kencéztem az arcomat, hajamat, hogy ma tökéletes legyek. Iszonyatosan korán keltem, rituálé szerűen elkészültem. Fürdés, még egy kis szépségápolás, smink, felöltöztem, megittam a kávém. Na akkor indulás okmányirodába, az évtized legjobb személyiét megcsináltatni. NYILVÁN nem volt ügyfélfogadás. Nagyon jót röhögtem.

-Rengeteg kínos pillanatot szült már az előző személyim banktól a boltig. Hangos szinte fuldokló nevetés, és "Jaj elnézést, nagyon aranyos vagy a képen!" Ezek után látod a többi ember fejét, ahogy próbálják úgy kicsavarni, hogy ők is láthassák azt a nagyon vicces képet.-

2014. szept. 30. 13:13
 7/8 anonim válasza:

Kicsit másképp !

Mint mindig korán kelek hogy a szokásos munkába indulási rituálén átessek.De a mai reggel kicsit másképp indult miután belém hasított a tudat (na meg a fájdalom)hogy törött lábbal maximum az ablakból nézhetem ahogy zajlik kint a világ. :(

2014. okt. 2. 11:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Ma chuck norrissal kanderozok
2014. okt. 26. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!