Hogy telik a napotok? Mit csináltok ma?
Nekem kiválóan telik eddig; korán felébredtem, levittem kutyákat, 1,5 órám marad reggelizni, ami megvolt fél óra alatt és még munkához való indulásig 1 kerek órám van. :) Sőt, több mint egy óra.
Emellett szépen öltöztem fel és volt itthon reggeli, nem kellett külön boltba menni.
Gondoltam, megkérdezem, Nektek hogy telik a nap, mi jókat terveztetek be mára?
Sok puszi mindenkinek és járjátok napjaitok ösvényét fénylő csillagokkal az égen.
Hű de pozitív vagy ma... Mindjárt jön pár morcosabb komment :D
Korán keltem én is, de szinte azonnal indultam munkába. Útközben vettem két péksütit, amit jóízűen elmajszoltam egy nagyon gáz kávé mellett a számítógép előtt.
Kora délutánig dolgozok, utána anyukámmal megyünk shoppingolni. Este talán még egy kis munka, esetleg el is mosogatok. De mindenképpen szeretnék hajat mosni és borotválkozni.
Tegnap egész nap kencéztem az arcomat, hajamat, hogy ma tökéletes legyek. Iszonyatosan korán keltem, rituálé szerűen elkészültem. Fürdés, még egy kis szépségápolás, smink, felöltöztem, megittam a kávém. Na akkor indulás okmányirodába, az évtized legjobb személyiét megcsináltatni. NYILVÁN nem volt ügyfélfogadás. Nagyon jót röhögtem.
-Rengeteg kínos pillanatot szült már az előző személyim banktól a boltig. Hangos szinte fuldokló nevetés, és "Jaj elnézést, nagyon aranyos vagy a képen!" Ezek után látod a többi ember fejét, ahogy próbálják úgy kicsavarni, hogy ők is láthassák azt a nagyon vicces képet.-
Kicsit másképp !
Mint mindig korán kelek hogy a szokásos munkába indulási rituálén átessek.De a mai reggel kicsit másképp indult miután belém hasított a tudat (na meg a fájdalom)hogy törött lábbal maximum az ablakból nézhetem ahogy zajlik kint a világ. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!