Földesurakkal járnátok?
Ezen jót nevettem: földesúr :D bassus mióta nincs olyan? :"D
pödört bajusz? Gyermekem, a mai NŐK!!a borostát kedvelik. Sétapálca minek? Nem tudtok menni? :D
Én is utasítást adok ki, a 10 ezret a farzsebemben mégsem az 1960-as járatú bmw-ben nézem meg :"D
Lányok véleménye? Hány éves vagy te vén szatír????
Egyébjént, ahogyan előttem is írták, akkor vágj fel, ha kicsit többed van. Nekem 19 évesen 2 azaz 2 bmw-m van, egy gt és egy 525d. A harmadik autommal, ami egy infiniti terepjáró általaban gymkhanázok szabadidömben.Az egyikkel járok csak be a munkahelyemre, ahhol kb 2500 ember felett állok, édesapám igazgatja az utam. 70 m2-es garázsom van, 4kutyám és akkora háam, hogy hangost kellett bele tenni, hogy megtaláljam a barátnőm. Igazából ilyenekre lehet felvágni szerintem.
A sarkantyús csízmát én meg valami 25 ezres májercipőre cserélném. Ja, és nejárhatnál a magánkondidba 2naponta mint én ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!