Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Földesurakkal járnátok?

Földesurakkal járnátok?

Figyelt kérdés
Földesurak vagyunk, 300 hektár területünk van ülünk mint az urak és eszünk, pöndörített bajszunk van meg aranymarkolatú sétapálcánk, megcsókoljuk a rózsafüzért és lebonyolítjuk az üzleteket meg kiadjuk az utasításokat és számolgatjuk a pénzt a bmw-be. Lányok erről mi a véleményetek?

2014. szept. 29. 20:34
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
14 vagyok,sir Elemér, én meg a Rockefeller család leszármazotta vagyok,szóval társ világtulajdonosok vagyunk
2014. szept. 29. 20:57
 22/31 anonim válasza:
Én Károly hercegnek az unokatesójának az unokatesójának a barátjának a szobatársa vagyok. Nah ezt kapjátok ki! :D
2014. szept. 29. 20:58
 23/31 anonim válasza:
Rockefeller Roland vagyok siastok
2014. szept. 29. 20:59
 24/31 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok írjatok.
2014. szept. 29. 21:00
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

Azért vagy nagyképű, mert büdös magyar vagy, egy civilizálatlan, tudománygyalázó, tudatlan népnek a tagja. Te nemes vagy, ősmagyar, ebből kifolyólag az igaz magyarok ilyen fajtalan, akasztanivaló, agyat mellőző állatok (vagy növények?).

köszönöm hogy meghallgattatok, ez mát rég kikívánkozott belőlem. Máris jobb, mindjárt orgazmusom lesz.

Üdv, zsidó uralom legyen, hajrá ashkenazyk!

2014. szept. 29. 21:03
 26/31 anonim ***** válasza:
Viktor, te vagy az (kérdező)? ;)
2014. szept. 29. 21:12
 27/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért kell áttenni humorba teljesen komoly a kérdés.
2014. szept. 29. 22:19
 28/31 Jófej:D ***** válasza:
Miért nem egy lamborghini traktorod van ha ennyi pénzed van?
2014. szept. 29. 22:48
 29/31 Spilerke ***** válasza:

Akkor én mit szóljak 10000 hektár földem van három luxushajóm, és több ezer tehenem az én cégem gyártja a Mizo termékeket, joghurtokat stb. Sőt ezenkívül az én cégem gyártja a Balatonszeletet és a Pepsi kólát is. Még nincs bajuszom, de majd veszek egyet van rá pénzem. Lányok, ha akartok járhatunk, én megyek előre ti pedig sétáltok el mellettem, mivel emberek vagyunk már tudunk felegyenesdve járni ;)

Spilerke

2014. szept. 30. 12:02
 30/31 anonim ***** válasza:

Ez nem társkereső!

Őstulok! XD

2014. okt. 1. 00:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!