Lattam egy orias kútcsát, aki elakarta venni az eletemet szerintetek mit kene tennem felkene jelenteni a gazdajat?
Egyáltalán mi az a kúcsa?
Ha kutyára célzol,akkor max egy Tibeti Mastiff lehetett.Azok nagy kutyák,vagy Bernáthegyi.De ha a misztikusat keresed akkor lehetett egy Dartmoori bestia,ami elég valószínűtlen :) de inkább ne jelentsd fel a tulajt,hanem beszélj vele!Civilizáltan..
De fain vagy kėrdezõ :)kútcsa:)
Mire gondoltàl: kutya?
Kacsa?
Kecske?
:)
a kútcsa egy vérengző fenevad gyakran összekeverik a loúval
pont akkora mint egy kutya csak nagyobb és feketén villogó szemei vannak ősellenségei a mohábai-mahobának és a hawo-hawonak, ezeket a dögöket csak két dolog futamítja meg:
a veccő s a meccő a meccő egy olyan tárgy amit a loúlógusok fejlesztettek ki, ez egy csont alakú kis izé, ennyit érdemes tudni
kútcsát én is láttam , szakadó esőben jött elő :
ez volt az
Feltételezem, ismered ezt a találós kérdést:
- Hogyan akadályozhatod meg, hogy az egerek megegyék búzádat?
- Ajándékozd nekik!
.
A kútcsa alapvetően erőszakos, csak az kell neki, amihez erővel jut hozzá.
Legközelebb ajánljad fel önként életed, meglátod, a meglepetéstől szűkölve szalad el. Még az sem lehetetlen, hogy ott helyben szörnyethal!
.
Ha mégsem jönne be ez a megoldás, akkor sincs okod nagyon bánkódni, mert ha kinyúvaszt, kútcsaként reinkarnálódsz! Akkor aztán tied lesz az ijesztgetés és erőszak született joga!
Mi az a Lóu és a Kútcsa?
Kik azok a lóulogusok?
Te hiszel ezekben a f**zságokban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!