Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Na na na? Nagyon fostos a sok...

Na na na? Nagyon fostos a sok válasz

Figyelt kérdés
o.társam mindig néz,mosolyog rám,mikor kellett egy közös ismerősnek pénz,adott neki,és akkor is engem nézett,mikor vette ki a pénzt. vicces hangokat ad ki a szájával(a kis cuppogi),mert tudja hogy nevetek rajta,és mindig mosolyogva figyel engem,mikor nem kellett nekem a gumicukor,mondtam hogy ellehet venni,és úgy vette el,hogy közel simult hozzám,és sokáig mellettem állt,és nagyon soxor megdob hóval,megfürdet,arcomba törli,és ha meglát,mindig azt mondja hogy "jajj nekem". szerintetek miért mondja ezt? amikor o.társamon(fiú) nevetett,akkor is engem nézett,volt mikor bambult órán,és nézett,stb...szerintetek bejövök neki? ha hívom moziba vagy valahova,mindig azt mondja hogy jön! :"D mikor töridolit írt,akkor is mellém akart ülni,és rajz órán mikor hülyültem a b.nőmmel,akkor is engem nézett,és még kommentárt is fűzött hozzá nevetve. persze nem hülyeséget!!! :"D (Amúgy azt, h megerőszakolják xy-ont...xy én vagyook ^^)
2010. jan. 18. 17:47
 1/5 anonim ***** válasza:
te jó isten :| hány éves vagy ??
2010. jan. 18. 18:12
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát az eredetiben nem írta a csaj ^^

(Gondoltam ha már harmadszor kérdezi, segítek neki, és felteszem 4.szer is =]) ^^"

2010. jan. 18. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én válaszom elég fostos??:|:D
2010. jan. 18. 18:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, de máskor azt írd, h tetszem neki :)
2010. jan. 18. 18:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Újra a fostos válaszoló vagyok:D

Tetszel neki:DxD

2010. jan. 19. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!