Mit tegyek? Az unokatesóm szerelmes lett Aladdinba!
Egyszer meglátta amikor a repülő szőnyegén siklott a levegőben. Kifogyott a "benzin" a szőnyegből és pont az ő házuknál zuhant le. Unokatesóm segített neki, azóta szerelmes belé. Én mondtam neki, hogy úgy sem fog összejönni, mert Aladdin szíve már Jázmin hercegnőé, de nem akarta elhinni. Én mutattam más fiúkat is. Pl.: Pókember, Miki egér vagy Tigris a Micimackóból. Egyik sem tetszett meg neki. Nem tudom mit tegyek! Nem akarom, hogy összetörjék a szívét! Gondoltam arra, hogy felhívjam Kis hableányt, hogy ő beszéljen Ursulával, hogy elkészítsen Aladdinnak egy szerelmi bájitalt. Kiderült, hogy Ursulának volt kapcsolata Aladdinal és a vége ennek a viszonynak az lett, hogy a fiú dobta a polipot, mert Aladdin szerint, Ursula dagadt. Aztán próbáltam a gonosz boszorkánnyal beszélni a Hófehérke meséből, de neki nincs szíve, olyan gonosz így rögtön azt válaszolta, hogy nem.
Nem tudom mit tegyek!! Segítene valaki?
Majd én segítek!
Mutass be az unokatesódnak, biztos tetszenék neki.
Pont szingli vagyok. És hipp-hopp elfelejti Aladdint. :D
UI: Shrekből, szőke herceg:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!