Zineax kérdése:
S. O. S.! Szerelmes vagyok a telefonomba! Lehet h már nem szeret? (többi lent. )
Figyelt kérdés
Nagyon megijeszt!Mostanàban estènkènt mozdulatlanul fekszik mellettem ès szótlanul nèz ràm a kijelzöjèvel!Próbàltam vele beszèlni de semmi nem törtènt, csak csendben fekszik tovàbb!Eddig mindig csipogott ha kelnünk kellett ès ràm rezegett!Nagyon fèltem!:(
Legutóbb a lèpcsöhàzban mentünk lefelè, amikor gondolt egyet ès elöresietett a lèpcsön!Nagyon felidegesített akkor ès leüvöltöttem!Soha nem vitàztunk!Azóta nem tudok aludni...:(Biztos megsèrtödött..
Nagyon hiànyzik màr:,(
Mièrt csinàlja ezt velem?:(
2014. júl. 3. 17:10
1/4 anonim válasza:
Ha Apple a telefonod, akkor kicsi a kukacod neki.
2/4 anonim válasza:
ez majdnem olyan rossz lehet mint egy olyan orrszarvúval enyelegni aki már nem szeret
3/4 Gyémántlány válasza:
Biztosan szeret, csak egy kis időre van szüksége!
4/4 anonim válasza:
Kiszúrta, hogy titokban már az új modelleken legelteted a szemed, te pernahajder.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!