Mit keresett E. T. (a földönkívüli) a kertem végében?
Figyelt kérdés
Csak messziről láttam, ahogy leszállt pár másodpercre, de aztán mire odaértem elment.2014. aug. 15. 23:28
1/8 anonim válasza:
Csak a gyepet ellenőrízte, hogy minden rendben van e vele. Nálam is járt de az én gyepemet hibásnak vélte és fizethettem neki... Hogy rohadna meg... Azt mondta túlléptem a megengedett fűszál határt.
2/8 anonim válasza:
A válasz bent van a kérdésedben.A kerted végét,megtalálta és elment.
3/8 anonim válasza:
A kert végében a budi van...
Csak pár másodpercet volt ott...
Nos összeált már a kép ? :D
4/8 anonim válasza:
E. T. a földönkívüli követség tagja. Köztudott, hogy üvegszálas fűvel táplálkozik. Ha a te füved megfelelt volna neki, még most is ott lenne.
5/8 anonim válasza:
Ezt te írtad ki DR. József paraszt Ignác?
Hát azért volt a kert végén,mert kipróbálta a pottyantós Wc-t nálatok.Mert én ajánlottam neki,mivel így ezután könnyedén el is tudja fogyasztani
6/8 anonim válasza:
Csak elejtett egy földönkívüli pénzérmét azt kereste ne légy mérges rá nekik sem adják ingyen a lóvét. ;)
7/8 anonim válasza:
Nem hallottad? Ez a legújabb technológia a parlagfű ellenőrzésére :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!