S. O. S Most szállt le a kertemben egy repülő csészealj. Ilyen kis szürke "emberkék" kopogtak be intelligensen. Próbálnak hosszám beszélni, de nem tudok ufóul. Most mit tegyek?
A google fordítóban van ufó nyelv? Ha nincs, akkor nekem ilyen online ufó-magyar szótár kellene. Érzem, hogy fontosat akarnak tőlem. Egyébként azt hiszik, hogy értem őket?
Amúgy, elkezdtem hozzájuk magyarul beszélni hátha értik, de csak az a fura ufónyelv. Magyarul nem tudnak. :(
Ó, tolmácsolnád?
" ohu hawhd gggtej geji geikbs hsgwjdj hgdzeiob hs h hqwnaymb dkpkdl hdkrtoosja jkdghrkteqc yxccbnnkljpztwqasde ghezwof hsjgosvs gkdhavwkcbhskhdi gshdu hshwofhs gwjdh hsj hdksh jdgskszd hdhogxjbg hdhxxxjshs hdisdjshs"
Láthatóan nagyon kevés magánhangzót használnak. Én nem is értem hogy bírják kiejteni. Egyébként a kávét elfogatták, most próbálnak rajzolgatni.
már bizonyára mostanra kiszippantották az agyadat és távoztak...
morzsoljunk el egy imát a kérdező lelki üdvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!