Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » S. O. S Most szállt le a...

S. O. S Most szállt le a kertemben egy repülő csészealj. Ilyen kis szürke "emberkék" kopogtak be intelligensen. Próbálnak hosszám beszélni, de nem tudok ufóul. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

A google fordítóban van ufó nyelv? Ha nincs, akkor nekem ilyen online ufó-magyar szótár kellene. Érzem, hogy fontosat akarnak tőlem. Egyébként azt hiszik, hogy értem őket?

Amúgy, elkezdtem hozzájuk magyarul beszélni hátha értik, de csak az a fura ufónyelv. Magyarul nem tudnak. :(

2014. júl. 20. 20:14
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Szilvásbuktát? Ez biztos? Majd veszek a cukrászdában, mert azt nem tudok sütni. De egyébként elszállásoltam őket, valószínűleg 2 hónapot maradnak. De semmi pénzt nem adtak. Lehet, hogy az ő társadalmukban nincsen pénz? De nem is baj. Elférnek. Remélem elvisznek engem engem erről a mocskos országból. Sőt a Földről. Sőt, az egész galaxisból. De egyébként, egyre jobban kijövünk. Kiderült, hogy tudnak sakkozni, pókerezni. Megtanultam tőlük egy új játékot. Én csak úgyhívom, hogy "részeges tojásdobálás dinnyékre a tetőröl" ők úgy hívják, hogy " fgrtusbfksh gdjrh gdh dg dd dh f f dgehfjooidhgdz hdhsu hsh".

Egyébként, hogy kell kérdezni azt, hogy "szeretitek a sült szalonnát?".

Egyébként miért pont engem választottak? Én vagyok a Kiválasztott?

2014. júl. 21. 19:23
 12/21 anonim ***** válasza:

Náluk nincs pénz mint olyan, de átvették tőlünk a vatikáni valutát, és amikor azt mondják, hogy "Isten fizesse meg!" (az ő nyelvükön: "Xshj wzyqqq hsjk!"), akkor valójában épp fizetnek.

A szalonnát így kérdezd meg: "sdjllyp?" De vigyázz, nehogy gyomorrontást kapjanak, ugyanis a híg halmazállapotú székletük igen radioaktív!

2014. júl. 22. 09:15
 13/21 anonim ***** válasza:
vegyél óvszert és sexuáld meg öket de ha lehet inteligens óvszer legyen ám és most gondolom felmerült benned a kérdés hogy hol a retekbe szereszhetsz inteligens óvszert .igaz? de én tom a megoldást.VAGY veszel a telesoptól 1000000ft ért vagy felhivod a 61 éves óvszer dillert és 100ft ért kapsz töle.De arra figyelj hogy ha használtad ne vegyél ujjat mert minél használtabb annál jobb nekik
2014. júl. 24. 09:33
 14/21 anonim ***** válasza:
itt a diller száma: 06306224102
2014. júl. 24. 09:37
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem csöng ki. :(
2014. júl. 24. 10:11
 16/21 anonim ***** válasza:
lehet hogy az ufok blokkolják az adást.próbáld sokszor
2014. júl. 24. 11:22
 17/21 anonim ***** válasza:
Kevesebb szívj! :D
2014. júl. 25. 17:52
 18/21 Rocky_Max 2 válasza:
NA NE, ne hazudj! vagy csak vicc?
2014. júl. 29. 14:33
 19/21 anonim ***** válasza:

"kopogtak be intelligensen" - Ez komoly? :DD

intelligensen hogyan lehet bekopogni?

2014. júl. 29. 22:08
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát így kop kop szop kop
2014. aug. 4. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!