S. O. S Most szállt le a kertemben egy repülő csészealj. Ilyen kis szürke "emberkék" kopogtak be intelligensen. Próbálnak hosszám beszélni, de nem tudok ufóul. Most mit tegyek?
A google fordítóban van ufó nyelv? Ha nincs, akkor nekem ilyen online ufó-magyar szótár kellene. Érzem, hogy fontosat akarnak tőlem. Egyébként azt hiszik, hogy értem őket?
Amúgy, elkezdtem hozzájuk magyarul beszélni hátha értik, de csak az a fura ufónyelv. Magyarul nem tudnak. :(
Szilvásbuktát? Ez biztos? Majd veszek a cukrászdában, mert azt nem tudok sütni. De egyébként elszállásoltam őket, valószínűleg 2 hónapot maradnak. De semmi pénzt nem adtak. Lehet, hogy az ő társadalmukban nincsen pénz? De nem is baj. Elférnek. Remélem elvisznek engem engem erről a mocskos országból. Sőt a Földről. Sőt, az egész galaxisból. De egyébként, egyre jobban kijövünk. Kiderült, hogy tudnak sakkozni, pókerezni. Megtanultam tőlük egy új játékot. Én csak úgyhívom, hogy "részeges tojásdobálás dinnyékre a tetőröl" ők úgy hívják, hogy " fgrtusbfksh gdjrh gdh dg dd dh f f dgehfjooidhgdz hdhsu hsh".
Egyébként, hogy kell kérdezni azt, hogy "szeretitek a sült szalonnát?".
Egyébként miért pont engem választottak? Én vagyok a Kiválasztott?
Náluk nincs pénz mint olyan, de átvették tőlünk a vatikáni valutát, és amikor azt mondják, hogy "Isten fizesse meg!" (az ő nyelvükön: "Xshj wzyqqq hsjk!"), akkor valójában épp fizetnek.
A szalonnát így kérdezd meg: "sdjllyp?" De vigyázz, nehogy gyomorrontást kapjanak, ugyanis a híg halmazállapotú székletük igen radioaktív!
"kopogtak be intelligensen" - Ez komoly? :DD
intelligensen hogyan lehet bekopogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!