Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek ez mi lehet? Kék...

Szerintetek ez mi lehet? Kék és nagyon szőrős lábai vannak. Szerintem szúnyogféle vagy pók. Kb 1-1,5cm nagyságú a lábaival együtt. Maga a teste kb 2-3mm és szintén kék szőrös. Megcsípett!

Figyelt kérdés

Itt találhatók a képek

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

#szúnyog #rovar #pók #szőrös rovar #szőrös szúnyog #kék pók #kék szúnyog
2014. júl. 30. 23:26
1 2
 11/16 anonim válasza:

Már harmadszor néztem végig a képeket, tablettel is ránagyítottam, de ez egy szösz. Szerintem ez történt:

Megcsípett egy sima szúnyog, és elkezdtél vele viaskodni, és amikor a teteme a földre hullt, és fel akartad venni a fésűvel egy utolsó revansot venni véletlenül a fésű fogaira egy kék szösz keveredett rá.

2014. júl. 31. 00:23
 12/16 A kérdező kommentje:
Miért jobb elviccelni a dolgot és nem elhinni amit a másik ír? Miért találtam volna ki ilyesmit? Tudom nem minden napi de attól még hogy vannak különleges élőlények az még nem azt jelenti hogy nincsenek és nem léteznek!! A másik hogy lehet valami értékes tenyésztett példány ami terráriumból szökött ki. Sokáig én sem hittem el hogy magyarországon van madárpók most meg már eléggé népszerű.... Szóval hozzáértők, vélemény? Egyébként ezek szerint nem veszélyes mert még a csípés helyén kívül nincs bajom...
2014. júl. 31. 06:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Áhh, ismerem ezt a lényt! Ez egy kanadai szúnyogszöcskevérhernyóeleféntpingvin. Magyarországon nagyon ritka, sőt védet. Az eszmei értéke egy keksz.
2014. júl. 31. 09:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Te idióta xDD Akkor miért írtad a Humor kategóriába?? xDD
2014. júl. 31. 20:25
 15/16 anonim válasza:
Utolsó ezt a moderátor rakta át a humor kategóriába. :D
2014. aug. 1. 05:44
 16/16 Nano Dream válasza:

Értek a rovarokhoz, nyugodj meg a fejedben van a gond!!!

Ha már ennyire sötét vagy hogy ezt rovarnak hiszed,még azok után is, hogy mindenki mondja hogy ez szösz, és tényleg ez egy szösz, gratulálok , te is kicselezted a természetes szelekciót, Darwin forog a sírjában.

2014. aug. 1. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!