A tegnap este után 2 megválaszolatlan kérdés van bennem: Miért van ilyen hideg szlovákiába és hogy a p. csába kerültem ide?
10-es: te törölted magad szóval válaszolni sem lehet neked..
Kérdező: velem is történt hasonló, annyi különbséggel hogy nincs jelzőpisztolyom, szóval nem tudom kamu e.. ki hord magával jelzőpisztolyt?
Ma már huszonéves fejjel senki sem fizetné a vonatjegyem gondolom, de már magam is tudok elég felelősséget vállalni.
Elvesztetted az emlékeid, ráadásul értelmetlen tárgyak összessége volt nálad?
Szerintem igyál kevesebbet és nőjj fel.. hamarosan, mert tudod 18 éves kor után nem túl szép gyerekként viselkedni.
De utazni mindig élvezet :P
Tiniként velem is történt hasonló, nem is egyszer, de felnőni nem azt jelenti hogy kevesebb élvezetben lesz részed, csupán annyit hogy tudsz felelősséget vállalni és tudatosnak lenni magad felől és mondjuk a bnőd felől...
Ja amúgy... A barátaid magyarok voltak, vagy cseh és osztrák? csak mert írtad hogy ők oda kerültek...
Teljesen rendeben van ha vannak vad éjszakáid fiatalon, de tudd hogy ettől még lehet jobb és amúgy is változni fogsz.
Lehet hogy vicces neked ha semmire sem emlékszel, hogy hol kinél miért kötsz ki, de ez inkább egy gyermeki viselkedésre emlékeztet.
A tudatos kaland sokkal jobb, főleg ha tudatában vagy tetteidnek, életednek, családodnak és tudod hogy mit miért csinálsz.
"Látom az utolsó, már idősebb és nem rágja a poént. Különben is hogy kapna roming-ban netet? :D
"
Igazad van :P
Abszolút nem vágom, amúgy meg technika sz@rságokkal kapcs menthetetlen vagyok.
De ha most a többi huszonéves kortársamról akarsz véleményt nyilvánítani akkor lebőgnél és csak azt bizonyítanád hogy fogalmad sincs mi mikor hogyan miért (a roaming már egy lecsengett dolog, nézz utána mi jön helyette).
Te vagy túl fiatal aki nem vágja a dolgokat és nem értetted hogy a kommentem csak a kamaszok mainstream hugy@agyú rétegére vonatkozott, pl azokra akik ilyeneket kommentelnek.
Persze üzenetem lényege nem fog eljutni hozzád, mert röhögve továbblépsz és azután még menőnek is fogod gondolni magad szánalmas gondolkodásod ellenére.
Ja és bocs hogy normálisan válaszoltam erre kérdésre, mármint hogy úgy vettem a kérdést mintha igaz lenne, de ez az oldal nem azért van hogy pár gyerekagyú, idióta és szarkasztikus gúnyolódó, időhúzó kérdéseket tegyen fel és másokat oltogasson hanem hogy segítsen a másikon.
Aki ezt nem fogja fel az nem haladja meg a 10 éves szintűek gondolkodását.
Tényleg olvasni sem tudsz normálisan?
Remélem hogy csak engem akarsz idegesíteni és nem vagy ilyen gyökér a való életben aki elbulizza a maradék agyát.
Habár a te életed, remélem apuci elengedi a kezed hamarosan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!