A tegnap este után 2 megválaszolatlan kérdés van bennem: Miért van ilyen hideg szlovákiába és hogy a p. csába kerültem ide?
Utolsó emlékem: Négy haverral Tescóba indulok valahol Gyula mellett, sörért...
Van nálam egy bevásárlókocsi füle, két kereke, egy gégetükör és egy labda. ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Csinálj egy fotót a Schöne Náci szobornál. :)
Akkor te Ekelen vagy!
Látsz egy emlékművet amire 1965 van írva?
Már itthon vagyok. Egy kedves úriember autóval arra járt, amikor a jelzőpisztolyt működésre bírva, elsütve gyanús tüzijáték volt fönt. Felvett, hál' Istennek tudott kicsit magyarul, de angolul beszéltünk. Nagyon jófej volt, adott egy kis kaját, Megvette a vonatjegyet, satöbbi...
Onnan már zökkenőmentes út, állítólag előbb értem haza a társaimnál :D Ők Ausztriába és Csehországba kerültek, és egész éjjel vonatoztak. Itthon felhívtam őket, nemrég lépték át a magyar határt, hogy mi a jó életet csináltak?...
Nekem meg az a megválaszolatlan kérdésem van, ha már egyszer nem tetszett valakinek a kérdésem és törölték, miért nem írhatok akkor rögtön ki egy másikat teljesen más témában??????????????????????
(Tök jó lenne, ha valaki feltenné ezt a kérdést úgy ahogy van, mielőbb kíváncsi lennék a válaszokra).
Így is annyi kérdésem maradt, h az hihetetlen. És ráadásul a töröltre se fogok SOHA választ kapni, mert akárhogy fogalmazom meg állandóan valakinek nem tetszik és kitörlik! UNOM! Mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!