Mi történt ma veled?
Figyelt kérdés
Jó is rossz is jöhet, amit szeretnél megosztani velem/ünk, hogy aztán világuralomra töjünk. :))2010. jan. 6. 16:44
1/14 A kérdező kommentje:
Én majdnem beszartam, miközbe jöttem haza suliból XD Meg egész nap azon gondolkodtam, hogy mi legyek farsangkor:o:p
2010. jan. 6. 16:47
2/14 anonim válasza:
meg mondta a tanár h megbuktat (N) :(
3/14 anonim válasza:
Elég gusztustalan vagy. Senkit nem érdekel itt, hogy befostál-e hazafelé jövet, vagy sem.
4/14 anonim válasza:
Engem úgy elvert az eső mint a disznó...
5/14 anonim válasza:
Előző: hogy ver a disznó? xD
Én ma egész nap punnyadtam, és reggel szándékosan elkéstem suliból, mert első óra ének volt, és a tanár sose írja be a hiányzókat :D persze volt aki még utánam jött. De no para, az ellenőrzőmbe nem írtak be semmit, pedig elvette az ügyitani :D
6/14 anonim válasza:
szándékos késés tesiről, láttam azt a helyes fiút mosolyogni, és bukok kettőből. most szedtem szét a karácsonyfát. (: ennyi
7/14 anonim válasza:
Egész nap hullafáradt voltam, fájt a fejem, áhh rossz napom volt, maradjunk annyiban :)
8/14 anonim válasza:
Én tiszta hulla voltam ma!még a barátimmal is összevesztem deh úgytűnik eből már töbet az életbe nem lessz igaz barátság!am kaptam egy 3 angolból(amiből eddig szín 5-ös voltam a helyesírásom is 3-as lett szóval tiszta szívás volt ma!!!!
9/14 anonim válasza:
Ma reggel 15 percet késett a busz. Sajnos nem késett el, nem borult árokba sem, így időben beértem a suliba, és csak a szokásos 6 és fél órát kellett kibírni a padba roskadva. Majd hazamentem, kivertem a f*szt, és most örömmel osztom ezt meg minden olvasóval.
10/14 anonim válasza:
reggel majdnem elütött egy hókotróxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!