Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hallottatok a krumpligalambról...

Hallottatok a krumpligalambról? Ez állítólag az új kripto-szörny, már látták magyarországon, balkánon szlovákiában sok helyen.

Figyelt kérdés
állítólag messziről krumplinak néz ki de ha közelebb mész akkor krumpligalambbá reinkarnálódik és támadásba lendül senki se tudja miért. Eddig nem tudnak halálos áldozatokról, de sebesülések vannak: 3 karmolás mindkét karon, ebből következtetik a szakértők hogy kétlábú. Szóval vigyázzatok a krumplival, először ellenőrizzétek mindig hogy nem-e krumpligalamb-álca! A hírt adjátok tovább hogy minél többen tudják és ne sebesüljenek meg, nagyon komoly dologról van szó!

#krumpli #veszély #galamb #krumligalamb
2014. jún. 29. 15:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már értem, hogy mi dörömbölt úgy a sütöben délelőtt, amikor beraktam pár krumplit sülni, mintha egy madár repkedett volna a sütőben, nem is mertem kinyitni, csak amikor elcsendesült. Volt is a sült krumplik között valami furcsa égett alakzat, azt kidobtam, a többit megettük. Remélem nem lesz tele a hasunk kis Éliennel.
2014. jún. 29. 16:06
 2/2 A kérdező kommentje:
szóval akk te vagy az első feljegyzett krumligalamb vadász, gratulálok! lécci a technikádat terjeszd tovább, hogy minél többen tudják megvédeni magukat!
2014. jún. 29. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!