Tegnap megidéztem egy gonosz démont, de a szertartás végét elrontottam és most itt ragadt. Már minden próbáltam: egy szarvas aganccsal a fejemen táncoltam körbe a helyet, ahol megidéztem. Málnát kentem szét a padlón. Megpróbáltam esőtánccal elriasztani. Sőt még sóval és liszttel is telehintettem a padlót, de csak annyit értem el vele, hogy elfogyott a sütinek való :/ most itt ülök, a démon is itt van, érzem a jelenlétét. Gondolkoztam azon, hogy talán ha lepisilném a területet ahol megidéztem, eltűnne, de nem vagyok benne biztos. Félek, hogy bántani fog a démon. Kérlek segíjjetek szörencsítlen életemen, bármit megpróbálok, csakhogy eltűnjön innen ez a valami..
Nagyon gyenge próbálkozás abszolúte! Pszichiáternél esetleg pszichologusnál már voltál? Szerintem nem ártana elmenned és, ha már ott vagy lennél szíves ott is maradni? Tudom, hogy nagy kérés, de tedd meg a kedvemért és azokért a szegény gyerekekért, akik nem kedvelnek téged. Mikor én beteg vagyok elmegyek a háziorvos bácsihoz, mert törődöm magammal. Nem kell komoly betegségekre gondolni nátha, megfázás stb. De volt olyan is, hogy télen a lázammal fűtöttem a szobámat, mivel olcsó. Azt tanácsolom neked te se hanyagold el magad az orvos bácsi segíteni akar egy pszichológus fényt deríthet miért trollkodsz itt.
2014. jún. 29. 18:06
9/11 anonim válasza:
Idézem az Új Törvénykönyvet:
Démonűző litánia
Mana pont: Lásd a leírást!
Időtartam: Végleges
Linátina hossza: Lásd a leírást!
Kevesen tudják, de az idéző litániákat visszafelé elmondva, azok hatása megfordítható, azaz a lény nem megidéztetik, hanem elűzetik az Anyagi Síkról. Az űző litániák ugyanazokból a mágikus tartalmú szavakból állnak (ugyanannyi a Mana Pont igényük és a varázslási idejük), mint az azonos idéző litániának, csak éppen fordított sorrendben kell elkántálni őket. Az űző litánia utolsó szavának elhangzásakor a lény (akire a varázslat irányul), visszaűzetik - visszakerül - oda, ahonnan korábban megidézték.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!