Miért vagyok okosabb mint Albert Einstein?
Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 20:07
21/37 anonim válasza:
Mindjárt úgy fejbe derivállak, hogy a fejed görbülete helyén csak cikk-cakkos egyenesek lesznek.
22/37 anonim válasza:
De amúgy én meg tudok bélben integrálni. Római számokkal. Parciálisan.
23/37 anonim válasza:
Te egy akkora egoista állat vagy,osztálytársam is írt emelt szintű matek érettségit 98%-osra,és nem tekinti magát Einsteinnek,azmeg h te 100%-ot írtál gratulálok,de ne hidd magadról,h te vagy Einstein,mert akkor testvérek lennétek az osztálytársammal :D
24/37 anonim válasza:
Okosabb? Nem hiszem. Magasabb iq-jú? Meglehet. Nagyobb agyú? Biztosan.
Még nekem is nagyobb az iq-m, mint einstein-nek. Sőt. Nem fogod elhinni, még az agyam is nagyobb. Einstein nem azért lett híres, mert nagyon okos volt, hanem azért, mert rájött bizonyos dolgokra, amik felett az átlagember elsiklott. Einstein-nek az agytérfogata, és az iq-ja is kissebb volt a kor átlagánál. Ő abban különbözött, hogy képes volt a rendelkezésére álló kapacitás majd 100%-át kihasználni.
25/37 anonim válasza:
Sok hülye ..... meg komolyan is veszi.. :D
26/37 anonim válasza:
Van egy kis baj a ruháddal, egy hülye van benne :D !!
27/37 A kérdező kommentje:
Már 9 éves koromban integraltam
2014. jún. 22. 19:51
29/37 anonim válasza:
Mert biztos rokonok vagyunk. Ennyi.
30/37 anonim válasza:
Azssiv ereyg leynnémdere za nátza ,téjtzset-QI ASNEM a gem drí.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!