Miért vagyok okosabb mint Albert Einstein?
Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 20:07
2/37 A kérdező kommentje:
Fejbe tudok deriválni meg gyököt vonni
2014. jún. 21. 20:23
3/37 anonim válasza:
Ha okosabb vagy mint Einsten akkor te elmebeteg őrült vagy.
Einstein is megmondta:
"Csak egy hajszál választja el a zsenit az őrülttől. Én pontosan a hajszál zseni oldalán állok"
Szóval te őrült vagy, mert a hajszál másik oldalán állsz.
4/37 anonim válasza:
NEm nagy cucc okosabbnak lenni egy halottnál :D
5/37 anonim válasza:
Nem vagy okosabb. Einstein is tudott fejben deriválni meg én is tudok. A gyökvonás meg csak annyi, hogy megtanulsz rá egy algoritmust. Einstein nem azért volt okos, mert képes volt fejben olyan műveleteket végezni, amiket egy gép is meg tud csinálni 0,0001 másodperc alatt. Az, hogy egyáltalán megfordult a fejedben, hogy az okosság mérője az, hogy tudsz fejben gyököt vonni szerintem elég jól bizonyítja, hogy nem értesz semmit. Majd ha forradalmasítod a fizikát, akkor tedd fel a kérdést újra.
6/37 anonim válasza:
Fejben tud deriválni xD képzeld papa én még integrálni is tudok fejbe. De ettől még egy majomnál sem leszel okosabb, nem hogy Einsteinnél.
7/37 A kérdező kommentje:
Sőt még Black Jack -ben is tudom számolni a lapokat és el tudok számolni végtelenig
2014. jún. 21. 20:39
8/37 anonim válasza:
Jó-jó, én elhiszem, hogy el tudnál számolni végtelenig, csak idő kell neked. Na de visszafelé is tudsz? :D
10/37 anonim válasza:
"...és el tudok számolni végtelenig"
Akkor te vagy Chuck Norris? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!