Tegnap este megnéztem egy 26 részes animét. Terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 06:31
11/17 anonim válasza:
igen 100000% hogy terhes vagy,pláne h fiú vagy,még ennél is nagyobb az esélye. Legközelebb védekezz,mielőtt bármit is néznél.
12/17 A kérdező kommentje:
A Clannad című animéről van szó, és a 2. évad még 26 részes :-/, Akkor az már 52, az azt jelenti, hogy biztos terhes vagyok? Pedig védekeztem...
2010. jan. 3. 17:20
13/17 A kérdező kommentje:
Jaj, most jut eszembe, a Lost Planet című game-mel játszok... Attól is lehetek terhes, vagy már veszélyes ilyen idősen?
2010. jan. 3. 17:30
14/17 anonim válasza:
és ha elnézetem? akk mi van? kül meg ah ez nektek olyan nagy vicc akk csak sajnállak titeket
szánalmas
15/17 A kérdező kommentje:
Ha elnézted, akkor az van, hogy tanulj meg írni!
2010. jan. 5. 22:08
16/17 anonim válasza:
hát ez pedig kvajo. a terhes szánalmas viccek akkoris viccek,és feldobta ez is a napom. grat :D
17/17 anonim válasza:
sőt, nagisa terhes lesz és meghal. HÁHÁHÁ, SPOILER!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!