Gáz, hogy megnéztem a vidit?
2010. júl. 28. 22:28
1/22 anonim válasza:
most már én is megnéztem,ha meghalok magammal viszlek az tuti...
3/22 A kérdező kommentje:
Azon gondolkoztam, ha tévé képcsövét a falnak befele fordítom, akkor hogy kap el a szamara na meg ha pont a 7. napon nem vagyok tévé közelben? :) XDXDXD
2010. júl. 28. 22:51
5/22 anonim válasza:
inkább a tv-t tedd fel egy magas polcra, amikor Samara jönne ki belőle akkorát borul, hogy te csak állsz és röhögsz XD
egyébként én egy éve néztem ezt meg és még mindig élek... 14/L
(jut eszembe talán azért mert lemásoltam és tovább adtam XD)
6/22 anonim válasza:
te sztem ezzel itt ne viccelődjetek, egy haverom megnézte a filmet... és azt hitte, hogy igazi és megölte magát mielőtt még a csaj végzett volna vele...
7/22 anonim válasza:
Na amikor én megnéztem a Kört..... istenem....
Egyedül voltam itthon...13 éves voltam,tesóm megtiltotta hogy megnézzem a filmet,de mit ér az ilyen,csak jobban hajtott a vágy,hogy megnézzem...Végig néztem,erre megcsörrent a vezetékes telefon...hát én elkezdtem sírni,hogy nem akarom...remegő kezekkel vettem fel a telefont...erre tesóm hívott,hogy csak másnap este jönnek haza...
(Y) xD
8/22 anonim válasza:
mi lenne ha egy zsákot kötnénk a tv elé és abba mászna a Samara a szakadt lotyó ?végül gyorsan bekötnénk a zsák száját:D
9/22 anonim válasza:
utolsó szerintem nem lenne jó taktika, mert mind láttunk, hogy ilyen gyors volt az 1-es végén... amikor azt a hapsit ölte meg....
10/22 anonim válasza:
Akkor le kell vágni azt a hosszú haját,biztos abban van ereje mint Sámsonnak :D
Komolyra fordítva a szót,nem lesz 3.rész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!