Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért mondják rám hogy zsidó...

Miért mondják rám hogy zsidó vagyok?

Figyelt kérdés
Az osztályban 40 Forintért adok 1 db rágót, tökmagnak darabja 1 Ft, és 70-ér adom a limó port. Szinte naponta vesz tőlem az Arnold, és mindig azt mondja hogy zsidó vagyok, de hát nem muszáj megvenni!!!
2010. jan. 1. 20:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Van nálad fűtés?

Csak mert szivesen bevezetném hozzád a gázt -.-

2010. jan. 8. 21:02
 12/16 anonim ***** válasza:

Te hanyadikba jársz? =D

Tökmag...limópor...rágó. =D

És mi az, hogy 40 Ft-ért adod? Azért vagy zsidó, mert egy kib*szott tökmagért is képes vagy elkérni a pénzt hülyegyerek -.- Nem tudsz ingyen adni neki 10 szemet?

Én téged naponta vernélek sz*rrá. =D

Amúgy lehet, hogy azért vagy zsidó, mert nagy az orrod, meg a füled, szakállad van, kipa a fejeden, körül vagy metélve, és héberül beszélsz. És Arnold nevű gyerekekkel barátkozol.

Zsidó. =D

2010. jan. 8. 21:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Bocs, 1 Ft-ért. =D

De ha már nincs is egyforintos, és egyenként veszi, és helyesen kerekíted, akkor ingyen kéne kapnia. =O

2010. jan. 8. 21:09
 14/16 A kérdező kommentje:
De egyszerre 10 db-ot adok, és 10 Ft-ot fizet. :D
2010. jan. 8. 22:26
 15/16 anonim válasza:
48%
én a kokó port szeretem azt nem árulsz?
2010. jan. 8. 23:55
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Kóser pálesz mennyi?
2010. jan. 8. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!