Hogyan segíthetnék Neked?
Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 17:53
21/38 anonim válasza:
lelkileg jól jönne a segítség.. tök magam alatt vagyok..
22/38 A kérdező kommentje:
igazad van, azt hiszem rosszul fogalmaztam. ne haragudj...
2010. jan. 1. 18:40
23/38 anonim válasza:
csoportterápiákról mi a véleményed?
nekem aktuális lesz, azért kérdezem.
24/38 A kérdező kommentje:
mi a baj, miért vagy magad alatt? ha gondolod, elmesélheted/elmesélhetitek..
2010. jan. 1. 18:45
25/38 anonim válasza:
én elmesélném, de az nem a humor kategóriába tartozna...
egyébként én is szeretek segíteni másoknak, tanácsot adni, ha tudok és véleményt mondani.
mások dolgában az ember lánya mindig okosabb, mint a sajátjában.
26/38 A kérdező kommentje:
a akarsz írhatsz privátban, persze ha van kedved (bár még meg kell tanulnom kezelni ezt az oldalt, nemrég óta vagyok fent)
2010. jan. 1. 18:50
27/38 anonim válasza:
nem tudok neked írni, nincs beállítva az az opció nálad.
egyébként fiú vagy vagy lány?
28/38 anonim válasza:
Mondj el értem egy kicsinyke fohászt. :-) Az jól esne. Mindegy milyet, lehet a saját szavaiddal is.
Puszi. (:
29/38 A kérdező kommentje:
ne haragudj, azt hiszem már átállítottam és tudsz írni. 21 éves lány vagyok. s Te?
2010. jan. 1. 18:55
30/38 A kérdező kommentje:
hát én kívánom h beteljesüljön amit szeretnétek!! nem vagyok szektás v ilyesmi, de jobb lenne ha az emberek többet törődnének egymással és segítenének...bárcsak meg tudnám oldani az összes ember problémáját...
2010. jan. 1. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!