Hogy lehet valaki ilyen szép mint én xD?
Hogy lehet valaki ilyen szép okos jóképű izmos gazdag elegáns és nem utolsó sorban szerény ember mint én xD ?
Képet nem merek kirakni magamról ha kérnétek mert akkor mindenki rám akarna hasonlítani annyira tökéletes vagyok XD
juj de sok irigy ember van itt ezen az oldalon xD
"Tegyél fel egy képet XD szeretlek légy a pasim árd akarok hasonlitani lécci lécci!"
mint írtam nem teszek fel mert elsárgulnátok az irigységtől xD
"úgy se rak fel képet mert pár beszólás után elsüllyedne szégyenébe, hogy hogy hihette magáról azt , hogy jóképű amikor itt meg leköpdösnék, meg leokádnák."
hát ha te egyetlen egy beszólást is tudnál írni az alakomról akkor az összes vagyonomat odaadnám neked persze ha meglátnál elállna a lélegzeted és szégyenedbe elfutnál xD xD
"nem értelek.
ÉN SOKKAL SZEBB VAGYOK MINT TE!!!!xD
Hülye kérdésre hülye válasz!! ;-)"
100 szor írtam hogy szebb vagyok nálatok és az IQ-m is 100 % kal magasabb xD Hülye kérdést meg nem tudok kiírni mert ahhoz hülyének kellene lennem persze nagyon okos és művelt vagyok persze ezt ti nem érthetitek mert elég kevés az IQ tok xD
" [link]
ha ilyen vagy akkor tényleg nincs nálad szebb..."
áá ennél szebb vagyok de ő se csúnya :P XD vagyis lehet hogy szebb mint ti XD :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!