Hogy lehet valaki ilyen szép mint én xD?
Figyelt kérdés
Hogy lehet valaki ilyen szép okos jóképű izmos gazdag elegáns és nem utolsó sorban szerény ember mint én xD ?
Képet nem merek kirakni magamról ha kérnétek mert akkor mindenki rám akarna hasonlítani annyira tökéletes vagyok XD
2009. dec. 30. 04:46
1/23 anonim válasza:
Képet azért nem mersz kitenni,mert közel sem vagy olyan,mint amit leírsz magadról;)
Ellenben velem..én merek, ha szeretnéd...
De elszégyelled magad, mert annyira jól nézek ki;)
22/L
2/23 A kérdező kommentje:
csak azért nem merek mert akkor mindenki megvakulna a szépségem miatt meg mindenki rám akarna hasonlítani bár annak 0000000000,1 % az esélye mert senki se lehet ilyen szép és szerény mint én :P Raksz ki magadról képet kíváncsi vagyok hogy nézel ki??
2009. dec. 30. 06:03
3/23 anonim válasza:
Roppant egyszerű, akárki kalapácsba fejel, olyan lesz mint Te! ; ) De senki sincs ilyen irdatlanmód idióta, ezért vagy egyedüli, és különleges szépség.
5/23 anonim válasza:
Még sosem láttam hozzád fogható földiekkel játszó égi tüneményt, bárcsak én is ilyen lehetnék!!! Citromsárga vagyok az irigységtől, ha rá gondolok, hogy csak azért nem vagy tökéletes, mert hiányzik belőled a hiba!:o Kérlek, áruld el a titkod! xDDD
8/23 anonim válasza:
Én tudom... :)
Csak azt nem h,h lehet vki ilyen szerény ember,mint Te?! :D
9/23 A kérdező kommentje:
15:45
Hát én se tudom xD Mondták már sokan hogy nagyon szerény vagyok és az igaz is xD
ma 09:04
hát nincs semmi titok így kell születni xD
meg meg próbálhatod de ilyen szép és izmos ráadásul ilyen szerény sose leszel xD
2009. dec. 30. 20:44
10/23 anonim válasza:
Sztem amilyen szerény vagy,olyan szép is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!