Ha szikrázik a Simson első kereke menet közben, az mitől lehet? Nincs a gumiban levegő?
Reggelente elszökik belőle a levegő, lehetséges, hogy menet közben is ez van, mikor gyorsítok, és a nagy nyomaték kipréseli a levegőt a kerékből?
Fúratva van, ha ez számít valamit?
durrantottam már el gumit, miután fel lett fúrva, és füstöltettem.
a tömör kerék nem hülyeség, csak nagyon drága, azért egész nyáron kéne dolgozni, de akkor mikor fogok motorozni?
a szikrákat főleg este lehet látni, ilyenkor a világítás is csak tompítotton van, mert a szikrafények világítanak.
szóval akkor a fúrás miatt a motor égéstere levegőt von el a kerékből?
a doki nem foglalkozik szikrákkal.
de sok motorfórumra nem is tudok írni, mert mindenkinek sportmotorja van,meg a simsontól ezerszer komolyabb gépek.
itt meg láttam van azért simsonos is!
De írd már le hol szikrázik az a szerencsétlen... :D
Esélyes, hogy van valami fém a külsőben, mint rajzszeg vagy drótdarab, mert más magyarázat nincs rá.
A nyomaték nem tudja "kipréselni" a levegőt az első kerékből: ez egy motor, a nagy nyomatéktól ágaskodni akarna, nem levegőt elvenni az első kerékből. :)
Készültek jóval nagyobb (600-750 köbcentis) motorok is küllős kerekekkel, azoknak sem volt semmi ilyen jellegű problémájuk.
Tedd sztenderre,pörgesd a kereket és figyeld meg mi csinálja,mi az ami beleér meg ilyenek :)
Szóval az agytúrkász nem foglalkozik szikrákkal? Menni kell akkor ombucmanhoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!