Mi a válasz a következö 3 kérdésre?
Szóval ez a 3 kérdés a házi feladatom!
ELSÖ KÉRDÉS(matematika):Ha egy úton közlekedő vonatot vonatot meglökünk egy 5 tonnaliteres hajszálal akkor hány százalék esélye van annak hogy a másik városban lévő villamos eléri a hangos fénysebbeségnek a tizenötödét miközben,integetnek belöle a pingvin és,zsíráfutasok?
MÁSODIK KÉRDÉS(történelem): VI.István király miért spártában lötte ki egy fogpiszkálóval a legyözhetetlen armada vadászgépeit krisztus elött
hatvanezer-kétszázháromban?
HARMADIK KÉRDÉS(kémia és,teknika):ha ollóval vágunk ki egy müanyag papír elefántot ami fényből van akkor,mennyi a esélye hogy a benne lévő lávagőz megnöveszti a fákat, és megeszi a össze finom mogyorót?
Elso:0%
2.:sparta!!
3.:lehetetlen !
Köszönöm ezt a nagyon bő választ!Csak annyi a probléma hogy bevítem a aranyhal piacra és,a ott lévő iskola igazgató nem fogadta el :(...
Viszont ha tudom a választ egy negyedik kérdésre akkor el fogja fogadni!A kérdés a következő:
Ha megeszem magam miközben egy kád vízben fürdök a bojleren ugrálva és,ráugrok magamra akkor fele akkora leszek vagy eltünök?
U.i:pontos számítások kellenek a zsíráfot is bele számolva!
A igazgató el fogadta de,a aranyhalak nem engedik be a almából készült kamionba a házim(amire a válaszokat írtam) amíg, nem mondom el nekik a választ a következö kérdésre:
Miért nem leszek szürke mikkor a aranyba mártott olajos lávában fürdök egy,fenyőfával a fejemen és,két eiffel toronyal a vállamon miközben,megharap a jeti?
1. 0% mert a zsiráf nem férne be a villamosba
2. mert Trójában már kilőtte őket kr.e.62383-ban
3. 50% :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!