Milyen világmegváltó ötleteid vannak?
Ja nekem akad egy.
De ez elég komplex.
Mindannyian tudjuk hogy a globális túlnépesedés eléggé nagy probléma lehet a jövőben.
Jelenleg 7-7 és fél milliárd kb.
Szerintetek hogyan lehetne ezt megoldani?
Először ti.
Hitler az én terveimhez képest kispályás volt. :)
(Csak vicc volt!)
Nekem van elég sok.
Az egyik egy olyan találmány, amit ha sikerülne létrehozni megoldódna az energiaválság és nagyon sokkal csökkenne a környezetszennyezés mértéke is.
Ez egy olyan szerkezet lenne ami az emberi hülyeséget felhasználható energiává alakítaná. Mint tudjuk az emberi hülyeség határtalan és kifogyhatatlan, így mondhatni örök energiaforrásként is használható.
Képzeljétek el! Soha többé nem kellene nem megújuló energiaforrásokat használnunk. Nincs többé kőolajkatasztrófa, füstölgő gyárkémények, nem lenne többé se benzin, se gázolaj így kipufogógáz se.
És ehhez elég csak szokásosan idiótának lenni. Az emberi faj butasága végre a hasznára válhat.
Üdv, Dr. David Williams (vagy csak simán a Doktor)
1. van egy különleges technikám örökmozgók megállítására. Hozzátok az örökmozgókat.
2. ki tudom bővíteni 3 lappal a Káma-Szútrát.
3. tudok steaket csinálni fűrészporból. Kéne tesztszemély.
4. feltaláltam pár új adónemet. NAV-nak nem mutatom mert tutira bevezetnék.
5. tökélyre fejlesztettem a teleportálást tequilával.
6. csináltam egy agykapacitást növelő gépet. Véletlenül fordítva kötöttem be, azóta butulok. De így láthatóan működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!