Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Milyen világmegváltó ötleteid...

Milyen világmegváltó ötleteid vannak?

Figyelt kérdés
Szerintem mindenkinek vannak ilyen pillanatai, amikor a semmiből eszébe jut egy ilyen, amit az emberek többsége nem ért meg/nem nyitott rá, de te meg vagy győződve róla, hogy jobbá tenné a világot. Jöhet mindenféle, társadalmi átalakulás, találmányok koncepciója, stb. :D
2014. máj. 17. 22:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Van egy de ha azt leírom legjobb esetben is megúszom egy kitiltással :D
2014. máj. 17. 22:59
 2/15 anonim ***** válasza:

Ja nekem akad egy.

De ez elég komplex.

Mindannyian tudjuk hogy a globális túlnépesedés eléggé nagy probléma lehet a jövőben.

Jelenleg 7-7 és fél milliárd kb.

Szerintetek hogyan lehetne ezt megoldani?

Először ti.

2014. máj. 17. 23:04
 3/15 anonim ***** válasza:
Támogatni kéne a 2 gyerekes családokat(pénz, tanszerek, ingyen étkeztetés,...), vagy legvégső esetben a családonkénti gyermekek számát törvény szabályozná.
2014. máj. 17. 23:16
 4/15 anonim ***** válasza:

Hitler az én terveimhez képest kispályás volt. :)

(Csak vicc volt!)

2014. máj. 18. 10:53
 5/15 anonim ***** válasza:
Először ki végezném Orbánt és barátait. Mielőtt Magyarország uralkodójává koronázná magát,és átváltaná az ország nevét Orbániává.
2014. máj. 18. 12:16
 6/15 counter ***** válasza:
4-esnek: de nekem nem vicc
2014. máj. 18. 12:56
 7/15 anonim ***** válasza:

Nekem van elég sok.

Az egyik egy olyan találmány, amit ha sikerülne létrehozni megoldódna az energiaválság és nagyon sokkal csökkenne a környezetszennyezés mértéke is.

Ez egy olyan szerkezet lenne ami az emberi hülyeséget felhasználható energiává alakítaná. Mint tudjuk az emberi hülyeség határtalan és kifogyhatatlan, így mondhatni örök energiaforrásként is használható.

Képzeljétek el! Soha többé nem kellene nem megújuló energiaforrásokat használnunk. Nincs többé kőolajkatasztrófa, füstölgő gyárkémények, nem lenne többé se benzin, se gázolaj így kipufogógáz se.

És ehhez elég csak szokásosan idiótának lenni. Az emberi faj butasága végre a hasznára válhat.

Üdv, Dr. David Williams (vagy csak simán a Doktor)

2014. máj. 18. 13:04
 8/15 anonim ***** válasza:
Emberi fing hasznosító gépezet.
2014. máj. 18. 15:19
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha kapok egy kis alkoholt meg is váltom velük a világot!!! Addig meg nem mondom el, nehogy lenyúljátok az ötletemet :P
2014. máj. 18. 22:47
 10/15 Wadmalac ***** válasza:

1. van egy különleges technikám örökmozgók megállítására. Hozzátok az örökmozgókat.

2. ki tudom bővíteni 3 lappal a Káma-Szútrát.

3. tudok steaket csinálni fűrészporból. Kéne tesztszemély.

4. feltaláltam pár új adónemet. NAV-nak nem mutatom mert tutira bevezetnék.

5. tökélyre fejlesztettem a teleportálást tequilával.

6. csináltam egy agykapacitást növelő gépet. Véletlenül fordítva kötöttem be, azóta butulok. De így láthatóan működik.

2014. máj. 19. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!