Te mit csinálnál ha összemennél kevesebb mint egy 1 mm-esre? :D
Figyelt kérdés
Bocsi mindenkinek hogy a humor kategóriába tettem, de máshol törölnék és én kíváncsi vagyok erre a kérdésre.
Szóval úgy kelnél fel az ágyadból hogy minden giga óriási és számításod szerint kisebb vagy mint 1mm.
-mit csinálnál először?
2014. máj. 16. 20:09
31/32 anonim válasza:
Bosszankodnek ,hogy mi a fenenek vettem meg tegnap azt sok rohadt draga ovszert!
32/32 anonim válasza:
Hááát én először megrémülnék aztán nagyon boldog lennék persze ha 1 cm-es lennék mert mindig az volt az álmom hogy összemenjek. Hahó! Sokkal érdekesebb lenne és izgalmasabb az élet + le is fogynánk egy nap alatt. :) Vegyünk pl egy pilóta kekszet... az mekkora lenne! Képzeljétek el! Aztán ha még a legjobb barátod/barátnőd is veled együtt összemenne, valaki elkapná aki kísérletezne vele és meg kell mentened aztán még elszökni! A kalandimádóknak ajánlom hogy képzeljék el. (Aztán még valahogy ugye írni kellene valamit pl segítség/SOS vagy mit tudom én plusz egy kis kezet odanyomni:)...)Ha azt akarjátok hogy ne vegyen észre titeket senki ott bujdosni kellene az asztal lába mögé... képzeljétek hogy rosszak elől bujkáltok és megtalálnának, elkapnának üvegbe dugnának mutogatnának és mindenféle kihallgatásokat végeznének akkor mi lenne? Bocsi de valahogy én ilyen vagyok hogy mindenféle rosszakat beképzelek magamnak amikor rossz helyzetbe kerülök. Én legalábbis kicsit élvezném ha zsugorodnék. + ki kéne találni hogyan nősz meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!