Te mit csinálnál ha összemennél kevesebb mint egy 1 mm-esre? :D
Bocsi mindenkinek hogy a humor kategóriába tettem, de máshol törölnék és én kíváncsi vagyok erre a kérdésre.
Szóval úgy kelnél fel az ágyadból hogy minden giga óriási és számításod szerint kisebb vagy mint 1mm.
-mit csinálnál először?
A macskás vagyok.
Így belegondolva igazad lehet. Még lehet meg is hallaná, amit üvöltözök neki.
Valaki ki tudja számolni nekem, hogy mekkora sebességnek érezném, ha felmásznék a macskámra, arra meg rájönne az az öt perc, amikor megőrül és körberohangálja a lakást most már velem együtt? Vajon meg bírnék kapaszkodni a macskám szőrében?
A macskát nem különösebben érdekelnéd. 1 mm nagyon kicsi. Még gasztronómiai érdekességnek is túl kicsi. A macskák néha szoktak hangyákkal, legyekkel játszani, de csak azért, mert gyorsan mozognak, így lehet gyakorolni a vadászatot. Ha nem rohansz, a macskádat nem különösebben érdekelnéd.
#24 > vagyis úgy 35-el mennél.
Valamit nagyon rosszul számoltál. Egy átlagos macska a normál méretarányban is simán fut 35 km/h-val.
Egy macska sétálva is megtesz egy másodperc alatt fél métert. Ezt szorozd meg 2000-el, az 1 km/s lenne a te szemszögedből, ami 3600 km/h lenne (Budapest-Bécs távolság 4 perc alatt). Egy macska rövidtávon akár 40-50 km/h sebességgel is tud futni, az neked 80 000- 100 000 km/h lenne. Ez akkora sebesség, amivel a Budapest-Bécs távolságot 8 másodperc alatt tennéd meg, 24 perc alatt megkerülnéd a Földet.
először is egy rohadt nagyot ordítanék. xD
aztán belemásznék a babaházba, mindig is ki akartam próbálni azt a házat ^^ :DD
Örülnék, hogy meztelenül mászkálhatok.
Nagyon dühös lennék magamra, hogy előző nap nem takarítottam ki, mert állandóan belegabalyodnék a pormamutokba.
Kivárnám, míg a közelembe ér valamilyen szárnyas rovar, felmásznék rá, és élvezném, hogy repülés közben éri az arcomat a szél. Addig lennék rajta, amíg egy illatos virágon nem landolna, ott teleenném magam nektárral, és éjszakára a virág bibéi közt aludnék, és azt álmodnám, hogy ember vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!