Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Te mit csinálnál ha összemenné...

Te mit csinálnál ha összemennél kevesebb mint egy 1 mm-esre? :D

Figyelt kérdés

Bocsi mindenkinek hogy a humor kategóriába tettem, de máshol törölnék és én kíváncsi vagyok erre a kérdésre.

Szóval úgy kelnél fel az ágyadból hogy minden giga óriási és számításod szerint kisebb vagy mint 1mm.

-mit csinálnál először?

2014. máj. 16. 20:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Nagyon kiakadnák.Nem tudom,de szinte biztos hogy ez lenne a pókok meg egyéb szarok nagy napja amikor bosszút állhatnak rajtam társaik haláláért.Azt ha ezt túlélném akkor jönne a felismerés hogy nem tudom se a tv-t,se a számítógépet bekapcsolni,a telefonom pedig nem hiszem hogy érzékelné ha a kijelzőn ugrálok.Ha mégis sikerül akkor uzsgyi net,aztán gyakorikérdésekre hogy ilyenkor mi van? :D
2014. máj. 18. 16:25
 22/32 A kérdező kommentje:
Értem ! Elég gáz lenne ha nem érzékelné a teló:/ , még jöhetnek a "mit csinálnál" mondatok!:D
2014. máj. 18. 19:43
 23/32 anonim ***** válasza:

A macskás vagyok.

Így belegondolva igazad lehet. Még lehet meg is hallaná, amit üvöltözök neki.

Valaki ki tudja számolni nekem, hogy mekkora sebességnek érezném, ha felmásznék a macskámra, arra meg rájönne az az öt perc, amikor megőrül és körberohangálja a lakást most már velem együtt? Vajon meg bírnék kapaszkodni a macskám szőrében?

2014. máj. 19. 21:37
 24/32 A kérdező kommentje:
Én kiszámoltam, persze meg bírnál rajta kapaszkodni persze ha erősen kapaszkodsz nem esnél le. Ez kb neked annyi sebesség lenne 10 lóerő, vagyis úgy 35-el mennél.
2014. máj. 19. 22:06
 25/32 anonim ***** válasza:
Olyan lassúnak érezném csak? Néha a szememmel alig bírom követni a macskát :)
2014. máj. 19. 22:35
 26/32 2xSü ***** válasza:
61%

A macskát nem különösebben érdekelnéd. 1 mm nagyon kicsi. Még gasztronómiai érdekességnek is túl kicsi. A macskák néha szoktak hangyákkal, legyekkel játszani, de csak azért, mert gyorsan mozognak, így lehet gyakorolni a vadászatot. Ha nem rohansz, a macskádat nem különösebben érdekelnéd.

#24 > vagyis úgy 35-el mennél.

Valamit nagyon rosszul számoltál. Egy átlagos macska a normál méretarányban is simán fut 35 km/h-val.

Egy macska sétálva is megtesz egy másodperc alatt fél métert. Ezt szorozd meg 2000-el, az 1 km/s lenne a te szemszögedből, ami 3600 km/h lenne (Budapest-Bécs távolság 4 perc alatt). Egy macska rövidtávon akár 40-50 km/h sebességgel is tud futni, az neked 80 000- 100 000 km/h lenne. Ez akkora sebesség, amivel a Budapest-Bécs távolságot 8 másodperc alatt tennéd meg, 24 perc alatt megkerülnéd a Földet.

2014. máj. 20. 10:41
 27/32 anonim ***** válasza:

először is egy rohadt nagyot ordítanék. xD

aztán belemásznék a babaházba, mindig is ki akartam próbálni azt a házat ^^ :DD

2014. máj. 21. 19:40
 28/32 A kérdező kommentje:
Jó lenne :)
2014. máj. 21. 21:34
 29/32 anonim ***** válasza:

Örülnék, hogy meztelenül mászkálhatok.

Nagyon dühös lennék magamra, hogy előző nap nem takarítottam ki, mert állandóan belegabalyodnék a pormamutokba.

Kivárnám, míg a közelembe ér valamilyen szárnyas rovar, felmásznék rá, és élvezném, hogy repülés közben éri az arcomat a szél. Addig lennék rajta, amíg egy illatos virágon nem landolna, ott teleenném magam nektárral, és éjszakára a virág bibéi közt aludnék, és azt álmodnám, hogy ember vagyok...

2014. aug. 2. 21:06
 30/32 A kérdező kommentje:
Hmm... nem is rossz...
2014. aug. 3. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!