Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Írnátok nekem jó hányós...

Írnátok nekem jó hányós sztorikat?

Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 14:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%

még 12-13 éves voltam aztán beteg voltam és elentem orvoshoz. megnézte azzal a hülye pálcikával a torkom aztán kicsitlejebb rakta, vagy hogy mondjam és sugárba oda hánytam adokira. :D

meg buli volt haveromnál kicsit többet ittam aztán szobára mentem egy csajjal és annyira lovagolt hogy szépen lehánytam szegényt.. :'D égett is a pofám rendesen.

2009. dec. 28. 22:02
 12/17 Zenon ***** válasza:
90%

Egy gyerek belehányt matt-csuma-agykrízis részegen a

poharába,miután megitta,ami benne volt,

majd ismét lehúzta a cuccot!És benne maradt!:)

Tavaly gólyatáborban,koliban hányás közben bealudtam

a szomszéd szobában,a budiban,lógott bele a fejem meg minden,erre jött szobatársam,és lehúzta a vécét.

Zuhanyra ébredtem!:)

Sok ilyen ,,szép" kolis emlékem van!:)

2009. dec. 29. 18:18
 13/17 Zenon ***** válasza:
2010. jan. 1. 19:03
 14/17 anonim ***** válasza:
83%

höh ha a kamerába hányik az jobb ett volna.

Am n egyszer órán mivel elölültem odahánytam a tanár elé az asztalra. mindenki elkezdett röhögni én meg csak okádtam mint a vemhes nyúl xĐ

2010. jan. 3. 06:24
 15/17 anonim ***** válasza:
79%
Barátnőim mesélték, h egyszer mentek versenyre busszal.[legyen a nevük X és Y]. Szal X rosszul lett, és elkezdett hányni egy zacskóba, aztán Y gyomra meg ferfordult attól, h X hány, és elvette X-től a zacskót, és ő is belehány, aztán a zacskó kiszakadt, rá a nadrágjukra, meg a "földre", és aztán meg asszem ráhánytak egymásra xDxD
2010. ápr. 27. 19:39
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Otthon nagyon rosszul lettem,hirtelen. Nem volt senki a konyhában,épp megittam a vizet és belehánytam a pohárba. Utána gyorsan kiszaladtam vécére. Közben lejön a bátyám. Mondta,hogy megitta az almalét a pohárból. Utána felvilágosítottam,hogy az a hányásom volt :D (Amúgy mielőtt mondtam neki,hogy mi volt az az "almalé",mondta hogy nagyon keserű volt) XD
2014. márc. 1. 19:51
 17/17 1112 ***** válasza:

Osztálytársam 5-6.közötti osztálytáborban buszon strand felé menet lehányta a mellette ülő osztálytársamnak a táskáját.

Meg volt mégegy, amit meséltek mások.

Hogy buliból jöttek haza, egyik barátjuk már kidőlt, és olyan házban laknak, ami emeletes, de kívül vannak a folyosók, ahonnan nyílnak a lakások ajtajai, szal ilyen erkélyek a folyosók, ilyen szabadlevegősek; és onnan nyílnak a bejáratok. És akkor egyik pajti már tehát ki volt dőlve, őt letették a lakásuk ajtaja elé, mellé lerakták a hányós zacskóját telehányva; becsöngettek, és elrohantak. És akkor még hallották, amikor a srác anyukája kérdezte, hogy "Xy, te ittál? És mi ez a szag?" :) A mellé zacskóban lerakott hányás volt:). - Az övé

2018. márc. 13. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!