Írnátok nekem jó hányós sztorikat?
még 12-13 éves voltam aztán beteg voltam és elentem orvoshoz. megnézte azzal a hülye pálcikával a torkom aztán kicsitlejebb rakta, vagy hogy mondjam és sugárba oda hánytam adokira. :D
meg buli volt haveromnál kicsit többet ittam aztán szobára mentem egy csajjal és annyira lovagolt hogy szépen lehánytam szegényt.. :'D égett is a pofám rendesen.
Egy gyerek belehányt matt-csuma-agykrízis részegen a
poharába,miután megitta,ami benne volt,
majd ismét lehúzta a cuccot!És benne maradt!:)
Tavaly gólyatáborban,koliban hányás közben bealudtam
a szomszéd szobában,a budiban,lógott bele a fejem meg minden,erre jött szobatársam,és lehúzta a vécét.
Zuhanyra ébredtem!:)
Sok ilyen ,,szép" kolis emlékem van!:)
höh ha a kamerába hányik az jobb ett volna.
Am n egyszer órán mivel elölültem odahánytam a tanár elé az asztalra. mindenki elkezdett röhögni én meg csak okádtam mint a vemhes nyúl xĐ
Osztálytársam 5-6.közötti osztálytáborban buszon strand felé menet lehányta a mellette ülő osztálytársamnak a táskáját.
Meg volt mégegy, amit meséltek mások.
Hogy buliból jöttek haza, egyik barátjuk már kidőlt, és olyan házban laknak, ami emeletes, de kívül vannak a folyosók, ahonnan nyílnak a lakások ajtajai, szal ilyen erkélyek a folyosók, ilyen szabadlevegősek; és onnan nyílnak a bejáratok. És akkor egyik pajti már tehát ki volt dőlve, őt letették a lakásuk ajtaja elé, mellé lerakták a hányós zacskóját telehányva; becsöngettek, és elrohantak. És akkor még hallották, amikor a srác anyukája kérdezte, hogy "Xy, te ittál? És mi ez a szag?" :) A mellé zacskóban lerakott hányás volt:). - Az övé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!