Írnátok vicces, valós sztorikat?
papagájunk beceneve pulyka.tesóm megy be az állatosboltba,elkezdi az eladónak: pulyka-almot kérnék.
eladó nem értette,tesóm megismételte.
pulyka-almot?nem inkább papagájt?
jaaa de!
XDD
Egy haverommal elmentünk biciklizni a homokbányára (Cross pálya), a nagy lejtőnél volt pofám lehajtani az ő biciklijével. Annyit bicegtem meg minden, hogy leesett az ülés, és nem volt nálunk semmilyen csavarhúzó, amivel visszaszerelhetnék. Igy mentünk haza, hogy az én bicajom csomagtartóján volt az ülése, haverom mondta, hogy a V******a (egyik osztálytársnő aki k****) megörülne egy ilyennek, és úgy ülne rajta, hogy 1 hétig nem száll ki belőle. Ahogy haverom hajtotta a bicaját leesett az egyik pedál, a haverom elkezdte szidni a szegény bicikli családfáját és végig tolnia kellett a bringát.
Még csak 13 évesek voltunk :)
Bicikli családfa xDDDDD
Amugy már meséltem, nem tudom ki ismeri ki nem de azért elmondom megint:
Szóval az osztályunkban van egy b***, és egyszer felhívott, mondom neki hálló, ez itt a forró vonal xDD, lecsapta.
Másik ugyanevvel a sráccal:
Kirándulásra gyűjtöttük a pénzt, és mondom az egyik osztálytársamnak, le ne írd a nevét mert még begyull a papír, amilyen m*l*g xDD
Tudom, hogy gonosz tett részemről, de 1 hétig ezen röhögtünk :)) Szegény gyermek :)) Mondhatni mottóvá vált xD
Barátnőmmel kiraktunk egy plakátot a puszmegálóba h Micisapka eladó xd
mi egy óráig csak ott áltunk és röhögtünk,xd
tudjátok volt az a kérdés xDD:D:P:D:P
koleszban minden este lementünk a játszótérre sörözni és hintáztunk,természetesen full részegen viszamotorozni nehéz volt, ezért ugy döntöttünk hoyg toljuk de elfáradtun kés le standereztük a motorokat és azokon söröztünk tovább elmegy melletünk egy anyuka,és kislány valami madzaggal,akkor éppen lesza.rtuk, de én meg meguntam az ülést és leugrottam a motoromrol legyenesen a kislány elé.tudni kell ám,hogy szögezet bakancsomban nagyon kényelmesen éreztem magam, és azt veszem észre, hoyg a kislány elkezd bögni és azt orditja hogy gyilkos! gyilkos! hát mi meg nem vártuk meg amig a 30 járör a környéköl lecsekolja hoyg mi van, , ezértgyorsan visz mentünk koleszba bevágotunk ágyba és minden fasza,de reggel arra kelek hogy mindenki ott röhög,mondom mi van? jött a válasz-
nem emlékszel? este a kislány..
jah de.. mi lehetett a baja?
a többiek cask tovább röhögtek és akkor eszméltem rá hogy egy cafatoká szagattot kiscica van a talpamon vérbe fagyva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!