Reggel amikor felkeltem, köszönt nekem a puncim. Ettől lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 14:01
12/24 anonim válasza:
Szerintem már terhes vagy és a gyerek köszönt neked lentről. :DD
14/24 anonim válasza:
Ha helo val köszönt akkor tuti hogy lányod lessz ha meg hellóval akkor fiad.
15/24 A kérdező kommentje:
csináltam egy terhességi tesztet, és terhes vagyok :'(
2009. dec. 28. 18:08
17/24 anonim válasza:
Ha tényleg jó reggelt gazdámmal köszöntött, akkor álmodban megdörzsölhetted az oldalát neki. Sok múlik azon, hogy mivel csináltad. Ha például a szomszédban jártál alva nem egészen tíz perccel az esemény előtt, ahol is lenyisszantottad a szomszéd srác, a pisti dákóját, ahogy álmában éppen állt és dőlt belőle a lé, ahogy ébren pistiből sose, akkor kaphattál tőle h1n1-et.
18/24 anonim válasza:
úgy látom nem örülsz neki hogy terhes vagy.Védekezni is megkellett volna tanulni nem csak b.szni.
Ha meg a puncid beszél hozzád akkor kezeltesd magad,egész jó gyógyszereket lehet rá kapni XD
Amúgy én személy szerint nem hiszem el hogy ezt a kérdést komolyan gondoltad,de ez az én véleményem.
19/24 A kérdező kommentje:
hát persze, hogy nem gondoltam komolyan, van aki elhitte? xD
2009. dec. 28. 22:12
20/24 Zenon válasza:
Ez nem a ,,Hangyák a gatyában" c. film?? :]
,,Jó reggelt,gazdám!" Hehehe XD
Ez nem Gollem a Gyűrűk Ura-ból? :))
Válaszold azt neki: ,,ÉÉÉééén drááágaszágommm!" XD
Egyébként azon lennék kiakadva,ha ettől
nem lennél terhes!!:) <)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!