A legjobb barátnőm ma mikor bejött suliba, hozzám se szólt, nem is köszönt. Teljesen kiakadt rám, és nem tudom miért. Másokkal nem ilyen csak velem. Megpróbáltam vele beszélni, sms-t írok neki, de semmi. Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 15:24
1/5 anonim válasza:
Hagyd a franca.Az én legjobb barátnőm ezt 5év után a ballagás előtti napon csinálta meg.Azóta sem beszélünk,és nem is hiányzik.Az ilyen nem barátnő.Ne alázkodj meg előtte,ne irogass neki,ha majd akar valamit ugyis ír.Biztosan vannak rendesebb bnőid is.
2/5 anonim válasza:
álj oda elé és kérdezd meg mi a bajod velem
3/5 A kérdező kommentje:
Első: de te se ártottál neki semmit, és nem is bántottad meg? Én ezt nemértem.
Köszi a válaszokat!
2010. máj. 6. 19:26
4/5 anonim válasza:
persze h nem bántottam.de nem is érdekel már,ha ilyen én nem futok utána egy percet sem.Kiderült h mégsem volt igazi barátnő.
5/5 anonim válasza:
Szerintem eszedbe sem jut,hogy esetleg tényleg mondtál,vagy tettél olyat,ami miatt haragudhat rád.Egyszerűen csak hagyod,hogy menjenek a dolgok maguktól.Márpedig,ha tényleg egy barátunkról van szó,nem szabad,hogy csak úgy megszakadjon a kapcsolat.Én,egész biztos kérdőre vonnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!