Mit kell csinálni, ha megmart egy lepke?
Figyelt kérdés
:Még délelőtt a kertben voltam és akkor hirtelen megmarta a kezemet egy nagy húsevő lepke.Tettem a marásra ecetes borogatást,de nem használ.Azóta már jó nagy részen megfeketedett a kezem a marás körül.És ez még nem is a legrosszabb!!!Emlékezetkiesésem lett a marás következtében és nem tudom kontrolálni a cselekedeteimet!!Most eszméltem rá,hogy az összes élelmiszert,ami a házban volt feloldottam savban és szétlocsoltam az udvaron...most nem elég,hogy üszkösödik a kezem még éhes is vagyok és nincs mit ennem....Mit tegyek???#asztal #lepke #kecske #marás #21:07 perc van #én most nem akarok menni! #hallod ha kimész a közértbe cigiért vegyél már nekem egy chipset
2014. máj. 4. 21:07
11/13 anonim válasza:
EZ klinikai eset! Hogy a hivarba nem tartottak ott megfigyelésre? Azonnal szerelj fel magadra egy kamerát, és közvetítsd élőben! Erről tudnia kell a világnak!
12/13 Erik.-.vagyok válasza:
Mi a fasz volt ez a dráma? XD Ez fizikailag lehetetlen egy lepke foga olyan pici lenne hogy észre se vennéd röngenen másrészt nem tudna a karodból felcsúszni az agyadba ez egy fake kérdés volt nagyon megjátszotta magát am meg savat honnan szerzett? Csak úgy gyógyszertárba nem adják ki XD Másrészt egy lepke nem harap az max bögöly volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!