Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Akinek nagyobb a segge, az...

Akinek nagyobb a segge, az nagyobbat fingik?

Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem, a fenék méretéhez nincsen köze a fingás nagyságához, csupán a beleikben felhalmozódott gáz mennyiségének.

Tehát hiába nagy a segged, attól nem fingsz nagyobbat :D

2014. máj. 2. 19:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem:( De jó is lenne! de a természet nem mindig igazságos.Én hatalmasakat szoktam fingani,egyszer haveroméknál voltam,és a 7 éves nevelt kislánya ugyanolyan nagyot fingott,mint amilyeneket én szoktam...Ez van,bele kell törődni...
2014. máj. 2. 19:23
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
De ez igaz !! Mert mert azért hallatszik a fing mert s fenék szét szorítja amúgy csak anyi lenne hogy pahhhhh de mivel nagy a segg ezért prrrrrr nagyon nagy prrrrr !! Bezony
2014. máj. 2. 23:37
 4/7 Egy ork ***** válasza:
100%
És akinek hosszabb a béle, annak tovább rothad a fing, és büdösebb lesz?
2014. máj. 3. 09:25
 5/7 anonim ***** válasza:
A fingós kérdések már önmagukban is a humor forrásai egy életkor alatt (vagy fölött), avagy egy adott szintű alkohol elfogyasztása után.
2014. máj. 3. 14:30
 6/7 anonim ***** válasza:
ha nagy seggből kis fing száll ki, akkor szinte biztos, hogy lesz ott még...
2014. máj. 19. 00:03
 7/7 anonim válasza:
75%
Láttam egy kutyát a TV-ben, aki akkorrát fingott, hogy beleremegett a nagy hájas segge.
2014. aug. 7. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!