Ez itt a te kutyád? :D
Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 19:31
4/10 anonim válasza:
Persze azért lóg ki a bele:D Utálom a kutyákat!:D Amíg eltemeti valaki addig az enyém.:)
5/10 anonim válasza:
Utolsó
Látom neked(kis n-nel) sem volt gyerekszobád :D
undorító kis féreg vagy, akit elkéne taposni a plcsába.
6/10 anonim válasza:
bazz..hogy lehet valaki ilyen? :S én ezt nem tudom megérteni...ha egy kutya leharapná mind a 2 kezemet akkor sem tudnék rá haragudni :S én nem tudom milyen ember lehet aki nem szereti a kutyákat/gyerekeket...azt se tudom megérteni aki nem szereti az állatokat
7/10 anonim válasza:
Hédi, mi ez a szádban? mi?? MEGMONDTAM MÁR HOGY NE EDD MEG A GAZDI BUGYIJÁT!!
8/10 anonim válasza:
19:40-es bameg -.-" tőled még egy halott kutya is többet ér:) nem hiába a kutya az ember legjobb barátja:D
9/10 anonim válasza:
Erre a kérdésre, hogy válaszoljak??-.- Elég idióta kérdés xD Amúgy meg nem szoktam állatot bántani!! Volt is kutyám és nagyon szerettem.-.-
10/10 anonim válasza:
ne aggódj majd anyád kimegy és megnézi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!