Van msn címem. Ez nagyon ciki?
Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 21:48
1/10 anonim válasza:
Nem ciki. Anyu pl. most szeretne, de nem tudjuk megcsinálni, mert mindig hibaüzenetet kapunk, pedig jól töltjük ki az űrlapot, na, ezt magyarázd meg...
2/10 anonim válasza:
rettentően cikiii:D haladni kéne a korral XDDD
4/10 anonim válasza:
Szerintem menj el vele orvoshoz. Vagy ülj le vele beszélgetni. Az MSN címeknek is vannak érzései, ne feledd, egyezzetek meg, és akkor megszűnik a probléma. De még jó, hogy MSN címed van, mert a MyVIP az sokkal gázabb. Attól még terhes is lehetsz!
5/10 anonim válasza:
hú vajon miért írhatta humor témában.aki nem érti a viccet miért jön ide?
6/10 anonim válasza:
az iwiwről meg ne is beszéljünk hahahaha XDDD
7/10 anonim válasza:
hát nem tudom, szerintem ezt csak olyanoknak mond majd el akikben nagyon megbízol, nehogy fél évig mindeki erről beszéljen:D
8/10 anonim válasza:
fú
dehülye vagy
ne csodálkozz hogyha mindenki hülyének néz
xd:P:d
naonégő xd
9/10 anonim válasza:
szerintem senkinek ne szóllj róla!
nekem helyetted is ég a fejem...
ez annyira ciki....
de szerintem ettől is lehetsz terhes......-.-
védekezzetek!!!!!
10/10 Melody0529 válasza:
szerintem örökre bújdoss el...
amíg nem lesz minimum két msn címed, mint nekem, nem is vagy emberszámba vehető... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!