Létezik a Mikulás????
Figyelt kérdés
apukáat hallottam egyszer beszélgetni hogy mit vegyenek nekem. erre nagyon megijedtem mivel eddig úgy tudtam a mikulás veszi nekem az ajándékot..
most akkor mivan létezik vagy sem?
Gábor/25
(amugy csak azért van ennyi kérdőjel mert nem engedte kiírni a kérdést)
2009. dec. 22. 12:06
11/25 anonim válasza:
Akkor büntit kapsz, Darth Veder. :D
12/25 anonim válasza:
Darth Vader
aha
egy szép szőke vagy barna krampuszlánytól ;-)
14/25 anonim válasza:
Hát Joulupukki személyében biztos létezik,és minden decemberben jön Lappföldről Magyarországra!
15/25 A kérdező kommentje:
13:56
az apukám kertész de nembaj :D
amugy marha jó az a hosszú szöveges xD
2009. dec. 23. 12:10
16/25 dóriyyi válasza:
Aztaaa, de jó neked, hogy apukád a mikulás!xDxDxD
17/25 A kérdező kommentje:
ugye?:D
2009. dec. 23. 18:01
19/25 anonim válasza:
HÜLYÉK!! A Mikulás/Télapó létezik!! Csak nem ő hozza az ajándékokat!!:)
20/25 anonim válasza:
Létezik. Az osztálytársaim kiröhögnek, az egyik piszkál is, de hát nem zavar. Azt magyarázzák meg, hogy ha mindenkit kiküldök a házból, ajtó bezárva, ablakon bemászás lehetetlen, mert az 5.-en lakunk. Mire bemegyünk, ott az ajándék. Magyarázzák meg!? Még a szüleim meg a nagyszüleim is hisznek benne, szóval létezik. Van akiknek a szüleik hozzák, mert a szülők nem hisznek benne, és ezt mondják a gyereknek. De ahol mindenki hisz benne, ott tényleg ő hozza. Egyre könnyebb a Mikulás munkája, egyre kevesebb aki hisz benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!