Be kéne tiltani a Mikulás ünnepségeket?
Ott az a rengeteg óvodás, egyik rosszabb mint a másik. Persze mindegyik azt hazudja a Mikulásnak, hogy jó volt.
Aztán ott az a piros ruhás szakállas bácsi, aki még cukrot is osztogat. Tutira pedofil az öreg.
Az oké, hogy rossz volt a gyerek, és akkor is kap, mert hát karácsonykor is kap ajándékot XD
Ám én ezt a sok anyagias szülőt utálom, aki minden kutyagumi ünnepre, ipod, meg ilyeneket vásárolgat.
Nálunk, otthon hihetetlen élvezet volt a kertben húsvétkor megtalálni a tojásokat, a gyümölcsöket, meg a szinescerka és társait...
Mikulásnál detto... lementem a csizmámhoz, és örjöngve rohantam fel a többiekért, hogy jöjjenek, tele vannak a cipők XD
De amit ma csinálnak... ecsém...
21/L
Be kéne tiltani a parlamenti üléseket?
Ott az a rengeteg képviselő,egyik rosszabb mint a másik. Persze mindegyik azt hazudja nekünk, hogy jó volt.
Aztán ott az a szürke ruhás bajszos bácsi, aki még észt is osztogat. Tutira nem sovány az öreg.
igen, és a világvégét is!
! Le a gravitációval !
Valaki megszüntetne engem is??? :)
A télapóval senki sem mer viccelni..:)
Mi van ha idén nem hoz semmit?
Már tavaly is kibújt a csokiból amit találtam a cipőmbe.
Komolyan! Kerestem, de üres volt. Csak egy külső vázat hagyott. Lehet, hogy rossz voltam.
Idén nem merek kötekedni. :)
Tehát a télapótok belevedlett tavaly a cipőmbe?
Gyönyörű. :( :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!