Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Történt már veled olyan eset,...

Történt már veled olyan eset, ami után fogtad a fejed, hogy hogy lehetsz ennyire szerencsétlen? :D

Figyelt kérdés
Velem épp ma történt ilyesmi. Légyszi, győzzetek meg, hogy nem vagyok egyedül :D

2014. ápr. 10. 21:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Bocs, a végét nem küldte el.

...akinek szikrát szórt a szeme. Sűrű bocsánat kérésem után gyorsan elslisszolt, én meg égtem, mint a rongy. Az osztálytársaim persze szakadtak. Sebaj, mostmár a t.nő biztos nagyon megszeretett. :D

2014. ápr. 15. 17:09
 12/15 A kérdező kommentje:

Vicces volt végigolvasni a válaszokat így, hogy hetekre megfeledkeztem a gyk-ról.... köszi mindenkinek, jobbá tettetek egy nem túl fényes napot. :))

Utolsó, hasonló velem is történt, mikor kb. 10 éves voltam, csak talán még egy fokkal gázabb volt. :D Az egésznek az volt az oka, hogy akkoriban valamiért baromira szerettem úgy közlekedni, hogy jól becsaptam magam mögött az ajtókat, és ezt sajna a suliban is gyakran csináltam, pl. mikor szünetben beléptem egy osztályterembe. Volt akkoriban egy vén hárpia némettanárnőm, aki már eleve zsigerből utált engem. Egy alkalommal sikerült pont az orrára csapni az ajtót, mikor lépett volna be a terembe. Azt a hisztit, amit levágott utána, jó darabig nem felejtettem el. Következő alkalommal, németóra előtti szünetben úgy mentem be az osztályba, hogy alaposan körbenéztem, nem jön-e valahol a folyosón. Mikor láttam, hogy tiszta a levegő, beléptem a terembe, és nagy megkönnyebbülten becsaptam az ajtót... mire az rögtön újra kinyílt, és mögötte ott állt ő, gyilkos tekintettel. Máig rejtély számomra, hogy honnan és hogy került oda. :D A legszebb az volt, hogy az eset után behívatta anyámat, és közölte vele, hogy szerény véleménye szerint én értelmi fogyatékos vagyok, és meg fog engem buktatni (jó, erős négyes voltam németből akkoriban, és az átlagom sem vallott arra, hogy bármi baj lenne az agyammal, de ő már csak ilyen kis értelmes volt. :) )

2014. máj. 9. 00:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Ezek a tanárok, s tanárnők ha nem volnának, milyen unalmas lenne az életünk:-). Nekem mindig beleszóltak a dolgaimba. Mindig jól viselkedtem, aztán szülőiértekezlet végén mindig úgy jött haza anyu, mint egy terminátor, akinek az volt beprogramozva, hogy engem kinyírjon. A szülői meg mindig csütörtökön meg pénteki napokon volt megtartva, aztán azokon a hétvégéken el voltam tiltva a tévétől, számítógéptől, telefontól.
2014. máj. 9. 18:31
 14/15 A kérdező kommentje:
nekem csak az 5-ös dogákért járó 100 Forintjaimból vontak le. Mondjuk a gépről elég nehezen tudtak volna letiltani, mert nem volt, és telóm is csak 13 éves koromban lett. :)
2014. máj. 10. 11:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem is csak 14 évesen volt netem, telóm. De miest meglett, már le is tiltottak hétvégén a szülőiértekezlet miatt. Amúgy még az történt velem, hogy az egyik osztálytársam rossz jegyet kapott, aztan szünetben sírt. Gondoltam felvidítom, aztán rajzoltam a táblára egy csúnya nőt, oda írtam a tanárnő nevét, meg hogy hülye. Aztán elfelejtettem letörölni a táblát. Jött az énekóra, aztán a tanár meglátta. Majdnem elájult. Kérdezte ki volt az aki ilyeneket írt. Egyes osztálytársaim elmondták, hogy én voltam. Én megpersze tagadtam, de nagyon szégyeltem magam. A tanár meg elhitte, hogy nem én voltam, mert minden órán csendben ültem. Aztán nem nézte ki belőlem az ilyen dolgot
2014. máj. 10. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!