Történt már veled olyan eset, ami után fogtad a fejed, hogy hogy lehetsz ennyire szerencsétlen? :D
Bocs, a végét nem küldte el.
...akinek szikrát szórt a szeme. Sűrű bocsánat kérésem után gyorsan elslisszolt, én meg égtem, mint a rongy. Az osztálytársaim persze szakadtak. Sebaj, mostmár a t.nő biztos nagyon megszeretett. :D
Vicces volt végigolvasni a válaszokat így, hogy hetekre megfeledkeztem a gyk-ról.... köszi mindenkinek, jobbá tettetek egy nem túl fényes napot. :))
Utolsó, hasonló velem is történt, mikor kb. 10 éves voltam, csak talán még egy fokkal gázabb volt. :D Az egésznek az volt az oka, hogy akkoriban valamiért baromira szerettem úgy közlekedni, hogy jól becsaptam magam mögött az ajtókat, és ezt sajna a suliban is gyakran csináltam, pl. mikor szünetben beléptem egy osztályterembe. Volt akkoriban egy vén hárpia némettanárnőm, aki már eleve zsigerből utált engem. Egy alkalommal sikerült pont az orrára csapni az ajtót, mikor lépett volna be a terembe. Azt a hisztit, amit levágott utána, jó darabig nem felejtettem el. Következő alkalommal, németóra előtti szünetben úgy mentem be az osztályba, hogy alaposan körbenéztem, nem jön-e valahol a folyosón. Mikor láttam, hogy tiszta a levegő, beléptem a terembe, és nagy megkönnyebbülten becsaptam az ajtót... mire az rögtön újra kinyílt, és mögötte ott állt ő, gyilkos tekintettel. Máig rejtély számomra, hogy honnan és hogy került oda. :D A legszebb az volt, hogy az eset után behívatta anyámat, és közölte vele, hogy szerény véleménye szerint én értelmi fogyatékos vagyok, és meg fog engem buktatni (jó, erős négyes voltam németből akkoriban, és az átlagom sem vallott arra, hogy bármi baj lenne az agyammal, de ő már csak ilyen kis értelmes volt. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!