Történt már veled olyan eset, ami után fogtad a fejed, hogy hogy lehetsz ennyire szerencsétlen? :D
A pattanásokra én is szoktam, de amúgy az arcszesz is jó rá, leszárítja. :D
Velem is történt ma ilyen szerencsétlenes dolog, bár nincs olyan nap, amikor ne történne. :D Bár ma csak egy enyhébb. :)
Voltunk nyelvhelyességi versenyen egy idegen városban, először jó hangosan megkérdeztem, háromnegyed 2-kor, tanárnő, 1-ig még hány perc van?? Hát megkaptam, hogy 45 perccel elmúlt 1 óra, de sebaj. :) Gondoltam jó, akkor ha ez nem jött össze, akkor legalább iszok. Ez a gyülekező teremben volt, fel volt szerelve valami almaleves doboz a padra, furcsán nézegettem, de jó lesz az nekem. Egy olyan 20-25 gyerek előtt szerencsétlenkedtem végig. 3 gomb volt rajta, a két szélsőt meg kellett fogni és a középsőt lenyomni. Hát én tekertem, húztam, lökdöstem, ütöttem, minden, de nem jött. :D Barátnőm öntött nekem végül is. :D
Meg elmentünk wc-re, és ilyen tekerős volt a lehúzóka, de felette, a falon volt egy gomb, fene tudja mi volt, de azt láttam meg először, hát megnyomtam azt. Azt hiszem, elzártam a fűtést vagy a vizet... :D
Ez mondom, most nem olyan nagyon vicces, bár adott pillanatban az volt átélve. :) De majd ha holnap is történik valami, mert holnap megyünk vissza szóbelizni, akkor megírom, mert lehetetlen, hogy velem ne történjen valami. :D
Ja amúgy én rendszeresen elmegyek suliba úgy, hogy kifordítva van rajtam a ruha, vagy éppen az eleje van hátul, tehát ne aggódj, a fogkrémes arcod sem nézhetett ki hülyébben! :DD
Na, én is leírok egy sztorit.
Van egy tanár, aki nagyon utál engem. Ezzel a nővel volt órám. Majd miután kicsengettek, mentünk tovább egy másik terembe, az osztály fele már ott volt. Bementem, de mondták, hogy még menjek ki. Mondom, oké, elkezdtem hátrálni. De egyszercsak beleütköztem valamibe. Én hülye, még odébb akartam tolni. Nem mozdult. Ekkor már megijedtem, és lassan megfordultam.... Ki más is lehetett volna, mint szeretett tanárnőm,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!