Megsértődött rám a Mozilla?
Figyelt kérdés
Azt írta ki, hogy nem válaszol, pedig nem is kérdeztem semmit, ettől függetlenül félek, hogy megharagudott rám!2009. dec. 18. 20:41
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jó tudni, hogy másnak is volt már dolga ezzel a Mozillával, ezek szerint csak egy nagy ribi, és csak hisztizik.
2009. dec. 19. 00:56
12/18 anonim válasza:
Addig örülj, amíg a Mozilla sértődik be rád és nem a Gozilla! XD
13/18 anonim válasza:
Engem a Mozilla egyzserűen kirúg....
15/18 anonim válasza:
rám a google chrome haragudott meg,de sikerült kibékülnöm vele,amikor idejöttem a gyakorikerdesek.hu-ra.^^
16/18 anonim válasza:
Az enyém meg összejött egy NetScape-el...Túlsokat volt vele most már Firefox gyújta meg neki a vicces cigi és forralja fel a bort...
18/18 anonim válasza:
Látod, hogy is ezzel a cafka Explorer-el vagy, ahelyett hogy tisztáznátok az ügyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!