Lélegzik a Mozilla Fitefoxom? KOMOLYAN :D
Figyelt kérdés
olyan hangot ad ki mintha lélegezne valaki....:D amint bekapcsolom a firefoxot jön a lélegző hang, amint kilépek abba hagyja :DD kicsit ijesztő, de nagyon vicces xd
tudom, h ez a humor kategória.azért írtam ide mert vicces amit csinál, de komolyan beszélek
2010. dec. 12. 12:27
1/11 A kérdező kommentje:
igen-igen fiTefoxomot írtam :D de fiRefoxomra gondoltam :P
2010. dec. 12. 12:33
2/11 anonim válasza:
Valaki WLAN-on keresztül rád csatlakozott, és most éppen "természetfilmet" tölt le.
3/11 Saten ҉ válasza:
Nem értem miért lepődsz meg ilyeneken :D tuti windows-ot használsz :P
4/11 anonim válasza:
Szerintem a roka pont most veri ki rad XD
5/11 A kérdező kommentje:
áhh xd de faszkivan ezzel a hanggal :D hogy a halálba kapcsoljam ki?:D
2010. dec. 12. 12:45
6/11 Saten ҉ válasza:
Húzd ki a konnektorból vagy csak simán vedd le a hangot :D amúgy vezérlőpult -> hangok -> rendszerhangok és kiszeded az ablakhoz tartozó hangokat
7/11 A kérdező kommentje:
megvan pisti volt xd az msn plusszal lejött a kereső alá egy retkes menüsor ahol lehetett játszani egy hörcsöggel(ilyen minialkalmazás) az horkolt! XDD
2010. dec. 12. 13:16
9/11 anonim válasza:
Bocs, de ha már humor kategóriában van: http://www.youtube.com/watch?v=8hRgzRSazIs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!